600.000 TL araba tavsiyesi

SSyloXX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese. Yaşım 18, ehliyetim var. Araba kullanmakta da tecrübelerim var trafikte vs. İlk arabamı alacağım, daha doğrusu babam alacak. Aklımda çocukluğumun hayali olan Need for Speed oynundaki M3 E46 var, yani fakat bazı insanlara sorduğumda aşırı derecede masraflı olduğunu ve sanayidekilerle arkadaş olabileceğini söylediler. O yüzden hani kullanan var mı aranızda bilmiyorum ama E46 alınır mı? Alınmaz ise alternatif 500, maximum 600 bin TL bandında bir araba önerme şansınız var mıydı?

Merhaba öncelikle herkese. Yaşım 18, ehliyetim var. Araba kullanmakta da tecrübelerim var trafikte vs. İlk arabamı alacağım, daha doğrusu babam alacak. Aklımda çocukluğumun hayali olan Need for Speed oynundaki M3 E46 var, yani fakat bazı insanlara sorduğumda aşırı derecede masraflı olduğunu ve sanayidekilerle arkadaş olabileceğini söylediler. O yüzden hani kullanan var mı aranızda bilmiyorum ama E46 alınır mı? Alınmaz ise alternatif 500, maximum 600 bin TL bandında bir araba önerme şansınız var mıydı?
Ustaniza arac hediye etmek guzel bir dusunce bence :) Hocam Clio 4 1.5dci bakabilirsiniz masrafsiz bir motordur temiz kullanilirsa, onun disinda Japon tarafina yonelebilirsiniz sorunsuz olmasini isterseniz.

2014 2015 Ford courrier alabilirsin 600.000TL bandına Titanium paket 150k kilometrede aile için çok kullanışlı olacaktır. 10 yaşdan büyük araç alınmaz çünkü ülkemizde genelde araçlar hor kullanılıyor.

Polo 5 alınabilir. Merakın varsa biraz da oynama yaparsın dışıyla çiçek gibi olur. Çok yormaz bakımdan bakıma genelde.😍
WhatsApp Image 2024-12-20 at 14.54.59.jpeg

Golf 5 Düz 1.6 102 Hp Hitler Motor Temizleri Bulunabilir.
Ford Focus 2 1.6 Tdci
Opel Insignia 1.6 T 180 Hp Olan--Opel Astra J 1.6 T 180 Hp olan

Önerilecek Birsürü Arac Mevcut Kriter Söyleyebilirseniz Yardimci Olmaya Calisiriz.

focus 2
volvo s40-s60
astra h

bunlar 600 e alabileceğin en kaliteli ve sağlam araçlar

Golf 5 düz 1.6 102 HP Hitler motor temizleri bulunabilir.
Ford Focus 2 1.6 TDCI.
Opel Insignia 1.6 t 180 HP olan--Opel Astra J 1.6 t 180 HP olan.

Önerilecek bir sürü arac mevcut kriter söyleyebilirseniz yardimci olmaya calisiriz.

Aslında kriter im şu sekilde hani genç işi olsun istiyorum biraz bastınmı gitsin istiyorum bir de Hyundai gibi dandik markalar istemiyorum elinizde var mıdır aga.

Passat B6 2.0 Tdi Otomatik Highline
Golf 5 1.4 Tsi 140 Hp Manuel Olanlar
Scirocco 1.4 Tsi 160 Hp Manuel Olanlar
Seat Leon Mk2 2.0 Tfsi 240 Hp Manuel
Ford Focus Mk3 1.6 Tdci Hatchback115 Hp Manuel Olanlar
Opel Astra J 180 Hp Olanlar Otomatik Vitesliler

Cogunda Manuel Model Önerme Sebebim Hem Sürüs Zevki.Hem Yüksek Performans,Hem De Otomatik Versiyonlarinin Arizali Olmasi.

Hayır tabii ki Clio almayacaksın. Accord veya Avensis bak o paraya. Laguna 3 de olur. Tabii ki full paket ve otomatik olmak kaydıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı