600.000TL araba önerisi

TheShield

Megapat
Daha fazla  
600 bin lirayı gecmemek şartıyla araba önerilerinizi bekliyorum. Coğu kişi Clio önerdi fakat tekirdağ/çorlu da yaşıyorum ve yaşadığım yerde ki ilanlara baktığımda coğu Clio hasarlı. Yardımcı olur musunuz?

600 bin lirayı gecmemek şartıyla araba önerilerinizi bekliyorum. Coğu kişi Clio önerdi fakat tekirdağ/çorlu da yaşıyorum ve yaşadığım yerde ki ilanlara baktığımda coğu Clio hasarlı. Yardımcı olur musunuz?
Peugeot 301 olabilir gayet güzel araba

C-Elysee 2020 modele kadar bulunabilir
Opel Astra 2017 modele kadar Otomatik bulunabilir

Hocam 2020-21 1.4 Egea bulabilirsiniz. Bende çorludayım etrafa bakın çerkezköyde bir sürü araç var öneririm.

Çorlu da ve cerkezkoy de olmasi sart ve galeriden olmasi sart. Çok da eski gibi olmasin. Boya olabilir fakat camurluklar haric degiseni olmasin. İlk arabam olacak

Çorlu'da bulur musunuz bilememde çerkezköyde kesin bulursunuz. Bende çorludayım ve aracımı çerkezköyden aldım. Polo bakabilirsiniz 1.2 olmasın güçsüz kalıyor.

İlk arabam demişsiniz ben olsam polo golf gibi şeylere yönelirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı