Peugeot 301 olabilir gayet güzel araba600 bin lirayı gecmemek şartıyla araba önerilerinizi bekliyorum. Coğu kişi Clio önerdi fakat tekirdağ/çorlu da yaşıyorum ve yaşadığım yerde ki ilanlara baktığımda coğu Clio hasarlı. Yardımcı olur musunuz?
600 bin lirayı gecmemek şartıyla araba önerilerinizi bekliyorum. Coğu kişi Clio önerdi fakat tekirdağ/çorlu da yaşıyorum ve yaşadığım yerde ki ilanlara baktığımda coğu Clio hasarlı. Yardımcı olur musunuz?
Hocam 2020-21 1.4 Egea bulabilirsiniz. Bende çorludayım etrafa bakın çerkezköyde bir sürü araç var öneririm.
Hocam Egea haric her şeye okeyim ya.
İhtiyaç ve isteklerinizi belirtin ona göre önereyim.
600 bin lirayı gecmemek şartıyla araba önerilerinizi bekliyorum. Coğu kişi Clio önerdi fakat tekirdağ/çorlu da yaşıyorum ve yaşadığım yerde ki ilanlara baktığımda coğu Clio hasarlı. Yardımcı olur musunuz?
Çorlu da ve cerkezkoy de olmasi sart ve galeriden olmasi sart. Çok da eski gibi olmasin. Boya olabilir fakat camurluklar haric degiseni olmasin. İlk arabam olacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.