600-650 bin TL'ye ilk araç tavsiyesi

craxes15

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, eşimle birlikte kullanabileceğim otomatik hatchback bir araba arayışındayız. İlk araba olacağını da göz önünde bulundurarak (model, yıl, motor) tavsiyelerinize açığım.

Merhaba, eşimle birlikte kullanabileceğim otomatik hatchback bir araba arayışındayız. İlk araba olacağını da göz önünde bulundurarak (model, yıl, motor) tavsiyelerinize açığım.

Genç olsun derseniz Clio, 7-8 yaşında olsun daha iyi olsun derseniz Alfa Romeo, biraz daha kafam rahat olsun yaş önemli değil derseniz 2014 2015 polo.

2012 model atmıssınız hocam.Ayrıca ağır hasar kayıtlı.Dediğiniz yıla göre kastettim.Bende aynı bütçeye araç arıyorum.1.4 motorlar hakkında bilgim yok.1.2TSI bakmıştım.Bilginiz varsa verebilir misiniz?

2012 model atmıssınız hocam. Dediğiniz yıla göre kastettim. Bende aynı bütçeye araç arıyorum.1.4 motorlar hakkında bilgim yok.1.2TSI bakmıştım. Bilginiz varsa verebilir misiniz?

Kusura bakmayın üste 2014-2015 yazmışım. 1.2TSI motorlar düzgün kullanımda sorunsuzdur lakin DSG biraz yorabilir eğer araç yorgunsa. 2015 öncesi DSG'ler narin oluyor. Kenarda 60-70k para bulunmuyorsa pek önermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı