Merhaba, eşimle birlikte kullanabileceğim otomatik hatchback bir araba arayışındayız. İlk araba olacağını da göz önünde bulundurarak (model, yıl, motor) tavsiyelerinize açığım.
600-650 bandında 2014-2015 Polo modellerin haşatları vardır hocam ancak.Genç olsun derseniz Clio, 7-8 yaşında olsun daha iyi olsun derseniz Alfa Romeo, biraz daha kafam rahat olsun yaş önemli değil derseniz 2014 2015 polo.
600-650 bandında 2014-2015 Polo modellerin haşatları vardır hocam ancak.
2012 model atmıssınız hocam.Ayrıca ağır hasar kayıtlı.Dediğiniz yıla göre kastettim.Bende aynı bütçeye araç arıyorum.1.4 motorlar hakkında bilgim yok.1.2TSI bakmıştım.Bilginiz varsa verebilir misiniz?
2012 model atmıssınız hocam. Dediğiniz yıla göre kastettim. Bende aynı bütçeye araç arıyorum.1.4 motorlar hakkında bilgim yok.1.2TSI bakmıştım. Bilginiz varsa verebilir misiniz?
clio kasa olarak en çok hoşuma giden aralarında hocam. 1.5 dci bakıyorum bilginiz var mıdırGenç olsun derseniz Clio, 7-8 yaşında olsun daha iyi olsun derseniz Alfa Romeo, biraz daha kafam rahat olsun yaş önemli değil derseniz 2014 2015 polo.
Clio kasa olarak en çok hoşuma giden aralarında hocam. 1.5 dCi bakıyorum bilginiz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.