600-650W güç kaynağı önerisi

ZamanTaciri

Megapat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Gıda Laboratuvarı'nda Analist
Arkadaşlar yakın zamanda RX 6700 XT ve R5 5600 ile sistemimi güncelleyeceğim. Şu an Aerocool 500W Cylon +80 Bronze kullanıyorum ve bu güç kaynağının yetmeyeceğini öğrendim. 600 veya 650W güç kaynağı almak istiyorum ancak pek anladığım bir konu değil. 1200TL'ye kadar bir bütçe belirledim. Aşağıda size bulduklarımı koyacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemin diğer parçaları: 2 adet 8 GB DDR4 RAM, 1 adet M.2 SSD, 4 adet 12cm LED'li fan.

Teşekkür ederim.

Performance GD > KCAS >= Element BR > Cylon

Kasanız nedir?

Kasam Dark Diamond Pro modeli.

Kasanın yüksekliğine baktım, kutusundan SFX to ATX çevirici çıkacak. O çeviriciyi takarak kasaya montajladıktan sonra takabilirsiniz kabloları. Kablo uzunlukları da yeterli gelecektir. Üstte atılan PSU'ların hepsinden daha kaliteli.

Kasanın yüksekliğine baktım, kutusundan SFX to ATX çevirici çıkacak. O çeviriciyi takarak kasaya montajladıktan sonra takabilirsiniz kabloları. Kablo uzunlukları da yeterli gelecektir. Üstte atılan PSU'ların hepsinden daha kaliteli.
Çok arada değil mi yüksekliği? Sizce kablolar yeter mi?

Çok arada değil mi yüksekliği? Sizce kablolar yeter mi?

Diamond Pro 448mm yükseklikte, V650'nin kablosu ise 460mm. Yüksek ihtimal sorun çıkarmayacaktır.

Eğer garantiye almak istiyorsak Performance GD en iyi tercih.

Detaylı araştırmalarınız için teşekkür ederim.

bunu alacağım.

arkadaşlar bunu da gördüm. Bu nasıldır acaba?

Diamond Pro 448mm yükseklikte, V650'nin kablosu ise 460mm. Yüksek ihtimal sorun çıkarmayacaktır.

Eğer garantiye almak istiyorsak Performance GD en iyi tercih.

Hocam bu nasıldır ?

Son düzenleme:
Kötü bir ünite değil ancak 1200 TL'lik ünite de değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı