600-650W kaliteli PSU önerisi

inancfruxev

Centipat
Daha fazla  
2000-2500 tl bütçem var powerboost kasanın psusunu değişeceğim öneri bekliyorum.

powerboost psu 5-6 ay idare eder mi hocam para işinde sıkışığım sistemi geldiği gibi elime almak istemiyorum

powerboost psu 5-6 ay idare eder mi hocam para işinde sıkışığım sistemi geldiği gibi elime almak istemiyorum
Bilmiyorum bir şey söylersem yalan olur. Power Boost PSU olarak pek iyi bir marka değil. Sistemin patlar da diyemem. Bir an önce değiştirmeye çalışmanı tavsiye edebilirim sadece. Benim de PSU'yu yenilemem lazım watt olarak yetmiyor, ama erteliyorum markasına güvendiğim için. Ekran kartının güç tüketimini düşürüp kullanıyorum sistemi.

Psu yanınca diğer parçalara zarar vermeme ihtimali de var mı ve rtx 4060 i5 12400f 512gb ssd 16 gb ddr4 ram kaç watt psu ister hocam ?

Birde bilgisayarı 20.500 tlye almıştım powerbooster kasaya kaliteli psu takıp devam etmek mi mantıklı yoksa iade etmek mi mantıklı sizce?

Son düzenleme:
PSU yanınca diğer parçalara zarar vermeme ihtimali de var mı ve RTX 4060 i5 12400F 512 GB SSD 16 GB DDR4 RAM kaç watt PSU ister hocam?

Var.

Bir de bilgisayarı 20.500 TL'ye almıştım powerbooster kasaya kaliteli PSU takıp devam etmek mi mantıklı yoksa iade etmek mi mantıklı sizce?

İade derken sistemi mi iade edeceksiniz direkt yoksa sadece kasa ve PSU'yu mu?

Yani siz bilirsiniz. PSU'ya öncelik vermenizi öneririm sadece. Sonuçta bütün sistemi besleyen ve bozma potansiyeli olan bir parça.

İade ile uğraşırım diyorsanız daha iyi seçenekler vardır elbet, sizin tercihiniz.

Hazır sistem fiyatlarından haberim yok gerçi yalan yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…