600 700 bin TL araba önerisi

cikolotapat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fuzul evden araba alacağız sizce hangi arabayı almalıyız? Hem piyasa aracı olsun sıkıntı çıkarmayacak bir araba istiyorum ne önerirsiniz?

Merhaba, fuzul evden araba alacağız sizce hangi arabayı almalıyız? Hem piyasa aracı olsun sıkıntı çıkarmayacak bir araba istiyorum ne önerirsiniz?
Arkadasin dedigi gibi Megane 3 1.5 dCi mantikli bir tercih olacaktir. 2013 ve ustu 200.000 alti biraz boyali-degisenli bulunabiliyor. Yilina ve segmentine gore basarili bir modeldir. Ayni sekilde kardesi Fluence'de bakilabilir. 90'lik veya 110'luk 1.5 dCi secenekleri mevcuttur. 110'luk olanlarini tavsiye ederim.

Egea 1.4 Fire veya 1.3 Multijet bakilabilir, 1.4 fire lpg ile birlikte mantikli olur dizeli ise performansi ve yakiti ile mantikli olabilir. Hem modelli hem de piyasasi iyi bir model. 170-180.000 km alti ve agir hasarsiz Easy-Urban paket bakabilirsiniz.

Daha kucuk bir arac olarak Clio 4 1.5 dCi tarzi bir araca da bakilabilir.

Butcenize gore hem yurutmesi daha maliyetsiz hem de modelli araclara yonelirseniz daha akillica bir alisveris olur.

Sedan Opel Astra J kasa var bende 1.3CDTI 2012 Sport+ modeli artı olarak ben fabrikada sunroofta istemistim özellestirme olarak sunrooflu çok azdır bu arabanın modeli her neyse ben motor performansını çok beğeniyorum yakıtı olsun zaten bu arabaların motorları çok sağlam oluyor elektronik park freni follow me yokus kalkıs desteği her iki yönede var senin yerinde olsam düsünmeden j kasa Astra alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı