600-700 bin TL araç önerisi

agroN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

B ya da C segment, maksimum 10 yaşında, sorun çıkarmayacak, yakıt tüketimi uygun araç aramaktayım. Boyut önemli değil 2 kişilik bir aileyiz. 2018 Clio 1.5 dCi, Egea 1.4 fire tarzı arabalara baktım. Kronik sorunu olmamasını istiyorum arabanın. Bakımdan bakıma uğraşayım arabayla yani. Önerileriniz nelerdir?

Mazda 3 1.6 Benzinli otomatik olan modeller mantıklı olabilir gibi geldi. İstediğiniz kriterler genelde Japon markalarının öncü olduğu kriterler(düşük yakıt hariç).

Merhaba.

B ya da C segment, maksimum 10 yaşında, sorun çıkarmayacak, yakıt tüketimi uygun araç aramaktayım. Boyut önemli değil 2 kişilik bir aileyiz. 2018 Clio 1.5 dCi, Egea 1.4 fire tarzı arabalara baktım. Kronik sorunu olmamasını istiyorum arabanın. Bakımdan bakıma uğraşayım arabayla yani. Önerileriniz nelerdir?
Opel Corsa, VW Polo ve Skoda Fabia öneririm. Clio gibi diğer B segmentlere göre bir tık daha tuzlu olacaklardır, muhtemelen biraz daha yaşlı bakmanız gerekecektir ancak araç kalitesi olarak çok daha iyi olacaktır.

Ek olarak Skoda Rapid veya Opel Astra da bakabilirsiniz.

Fiat Egea'da bakılabilir diyeceğim tek motor 1.6 Multijet olurdu, o da en pahalısı zaten ve C segment olduğuna bakmayın ismini söylediğim diğer hiçbir modelle kıyas almaz, araba olarak çok da araba araba diyemem, tek çekici noktası yüksek model olması olurdu muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı