600-700 bin TL'ye araba önerisi

iixThzx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hem aile için hem de bireysel kullanım için bir sedan araç arıyorum. Belirttiğim fiyat aralığında otomatik manuel fark etmez, boyasız, değişensiz, temiz, masrafsız bir araç arıyorum. Aklımda Egea 1.3 dizel var. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hem aile için hem de bireysel kullanım için bir sedan araç arıyorum. Belirttiğim fiyat aralığında otomatik manuel fark etmez, boyasız, değişensiz, temiz, masrafsız bir araç arıyorum. Aklımda Egea 1.3 dizel var. Siz ne önerirsiniz?

Euro 6 motor 1.3 dizel araçlarda partikül ve enjektör sorunu var.
Partikül temizliği için gereken yeterli motor gücü bu araçta olmadığı için sürekli sorun çıkarıyor ve en son katalizör çatlatmalara kadar gidiyor.
Enjektör sorunu ise tamamen Euro 6 standartları ile ilgili.
Benim önerim dizel araç alacaksanız daha yüksek hacimli modellere bakın.
Bütçenize bağlı olarak:
Megane 4
Fluence
Corolla
Octavia
Egea 1.6 Multijet
Gibi modellere bakabilirsiniz.

Euro 6 motor 1.3 dizel araçlarda partikül ve enjektör sorunu var.
Partikül temizliği için gereken yeterli motor gücü bu araçta olmadığı için sürekli sorun çıkarıyor ve en son katalizör çatlatmalara kadar gidiyor.
Enjektör sorunu ise tamamen euro 6 standartları ile ilgili.
Benim önerim dizel araç alacaksanız daha yüksek hacimli modellere bakın.
Bütçenize bağlı olarak:
Megane 4
Fluence.
Corolla.
Octavia.
Egea 1.6 Multijet.
Gibi modellere bakabilirsiniz.

Bu listede alınacak arabalar Corolla Octavia olur, 1.6 Egea alınabilir (temizi) Jetta polo,Honda. WS grubu alırsanız manuel alınız.
Mümkünse dizel bakmayın masrafı benzinli araca göre farklı sıkıntısı ayrı.

1.3 Egea da alınabilir hocam olur. Ama aynı fiyata model yılı daha yüksek ve kmsi daha düşük 1.4 Egea da bulabilirsiniz. Bende vardı 1 sene kullandım 1.4 urban makyajlı kasaydı gayet de memnundum. Piyasası da hızlı egealerın genel olarak zaten ben ilana koydum 2 günde satıldı.

1.3 Egea da alınabilir hocam olur. Ama aynı fiyata model yılı daha yüksek ve kmsi daha düşük 1.4 Egea da bulabilirsiniz. Bende vardı 1 sene kullandım 1.4 urban makyajlı kasaydı gayet de memnundum. Piyasası da hızlı egealerın genel olarak zaten ben ilana koydum 2 günde satıldı.
Hocam 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, arasında ne gibi farklar var hangisini önerirsiniz?

Hocam 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, arasında ne gibi farklar var hangisini önerirsiniz?

Hocam 1.3 Multijet düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkıyor.
1.4 benzinli ise fiyat performans olarak model yılı yüksek düşük km 1.4 Egea daha uygun fiyata alınıyor diğer motor seçeneklerine göre.
1.6 Multijet performans olarak harika.
1.5 hybrid performans ve yakıt tüketimi olarak harika ama piyasada fazla tutmadı piyasası nasıl olur bilmiyorum.
Önerim çok rampa vs çıkmıyorsanız performans ile çok işiniz yok ise 2021 üstü 1.4 urban ve üstü paket donanımlı bir Egea alınabilir. Ama rampada vs bir tık iyi olsun ve yakıt tüketimi de iyi olsun diyorsanız 1.3 Multijet yok daha da performans olsun istiyorsanız 1.6 Multijet

Ek olarak 1.6 e tork modeli de mevcut otomatik vites hepsi LPG'ye uyumlu diye biliyorum çoğu LPG'li oluyor piyasada oda alınabilir piyasada çok yok gibi ama kullanıcı yorumları memnun.

Hocam 1.3 Multijet düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkıyor.
1.4 benzinli ise fiyat performans olarak model yılı yüksek düşük km 1.4 Egea daha uygun fiyata alınıyor diğer motor seçeneklerine göre.
1.6 Multijet performans olarak harika.
1.5 hybrid performans ve yakıt tüketimi olarak harika ama piyasada fazla tutmadı piyasası nasıl olur bilmiyorum.
Önerim çok rampa vs çıkmıyorsanız performans ile çok işiniz yok ise 2021 üstü 1.4 urban ve üstü paket donanımlı bir Egea alınabilir. Ama rampada vs bir tık iyi olsun ve yakıt tüketimi de iyi olsun diyorsanız 1.3 Multijet yok daha da performans olsun istiyorsanız 1.6 Multijet

Ek olarak 1.6 e tork modeli de mevcut otomatik vites hepsi LPG'ye uyumlu diye biliyorum çoğu LPG'li oluyor piyasada oda alınabilir piyasada çok yok gibi ama kullanıcı yorumları memnun.
hocam dizelleri nasıl sizce?

1.6 Egea düşünebilirsiniz hem çabuk araba hem temizini buldunmu 10 yıldan aşağı değil sıkıntı yapması biz kasımda aldık 715'e.

hocam dizelleri nasıl sizce?
Hocam zaten bahsettim dediğim gibi bütçe ve sizin araçtan ne beklediğine bağlı hem gitsin hem az yaksın diyorsan 1.3 al daha da performans olsun diyorsan 1.6 dizeli al.
Dizeller De sorunsuz her dizel arabada olabilecek ufak problemler olabilir tabi ama bakımları yapıldığı sürece üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı