İyi günler. Şu an kullandığım mouse G102 çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yeni bir mouse bakıyorum ama fiyatlar uçmuş haliyle. Maksimum 600-700 TL civarı mouse önerir misiniz? Benim aklımda şu ürün var. Bugün denedim mağazada claw olarak da rahat tutuluyordu. Bu ürün ile ilgili bildiğiniz bir sıkıntısı var mı yoksa F/P mi dersiniz?
İyi günler. Şu an kullandığım mouse G102 çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yeni bir mouse bakıyorum ama fiyatlar uçmuş haliyle. Maksimum 600-700 TL civarı mouse önerir misiniz? Benim aklımda şu ürün var. Bugün denedim mağazada claw olarak da rahat tutuluyordu. Bu ürün ile ilgili bildiğiniz bir sıkıntısı var mı yoksa F/P mi dersiniz?
Yanış yazmışım. Şu an G203 kullanıyorum. Bundan önce G102 kullanıyordum. 6 yıldır bu fareyi tutan biri olarak (ikisi de aynı zaten). Mouse'ların orta tekerleği maksimum 2 yıl dayanır. Kablolarını lehimlemek gerekiyor çabuk kırılıyor. Birkaç aydırda switchleri bozuk. 3.kez tekrar almayacağım bir ürün yani. Ama sağ olun.
@Scania R730 v8 adama kronik sorunuyla meşhur mouse öneriyosun ben beğenmedim deyince SS Prime gibi harika bir mouse önermişim ona beğenmedim diyosun . Şaka mısın kardeşim? G203 kadar sorunlu kötü bir mouse yoktur dünyada.