Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Başlıkta belirttiğim üzere 600, Max 700 TL arası bir mikrofon arıyorum. Sizin bildiğiniz bu fiyat bandında bir güzel mikrofon varsa yorumunuza açığım. Benim aklımda olan şu anlık bu: Lastvoice Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses Kartı Bm800 Full Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
Başlıkta belirttiğim üzere 600, Max 700 TL arası bir mikrofon arıyorum. Sizin bildiğiniz bu fiyat bandında bir güzel mikrofon varsa yorumunuza açığım. Benim aklımda olan şu anlık bu: Lastvoice Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses Kartı Bm800 Full Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 16 Şubat 2024 #2 Dexim Dmk7722 Elite Streaming Usb Mikrofon For Pc And Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol Dexim Dmk7722 Elite Streaming Usb Mikrofon For Pc And Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu aldım çok memlunum ses kalitesi çok güzel 2 bin 3 bin tlik mikrofon gibi.
Dexim Dmk7722 Elite Streaming Usb Mikrofon For Pc And Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol Dexim Dmk7722 Elite Streaming Usb Mikrofon For Pc And Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu aldım çok memlunum ses kalitesi çok güzel 2 bin 3 bin tlik mikrofon gibi.