600-700 TL Mouse önerisi

Viktor

Hectopat
Mouse alacağım da kafam çok karışık. Bütçem de tam net değil ama bir 600-700 veririm. SteelSeries, Logitech, Razer bunlar arasında gidip geliyorum nedense. Siz de söylerseniz iyi olur.

G502, iki bilgisayarımda da kullanıyorum, steelseries de güzel görünüyor ama teker sağa sola kaymadığı için tercih etmedim.

Mouse alacağım da kafam çok karışık. Bütçem de tam net değil ama bir 600-700 veririm. SteelSeries, Logitech, Razer bunlar arasında gidip geliyorum nedense. Siz de söylerseniz iyi olur.
Elinin boyutları nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz ayrıca attığım videodan elinin boyutlarını nasıl bulabileceğini öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elinin boyutları nedir ve fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz ayrıca attığım videodan elinin boyutlarını nasıl bulabileceğini öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim ben bu videodan hiçbir şey anlayamam ki zaten İngilizce

hee tamam reis
10 cm O videodaki adam 9 yazmış ya benimki 10 Diğeri de 17 17.50 öyle bir şey
Videoyu 18.inci saniyesinde durdur sol alt köşede adam elini ölçmüş sende o resimdeki gibi elini ölç ve boyutlarını buraya yaz ayrıca fareyi nasıl tuttuğunuda söyle.
Palm şeklinde tutuyom heralde
Zaten elimde büyük
Aynen kardeşim palm şeklide internetten de baktım

Son düzenleme:
hee tamam reis
10 cm O videodaki adam 9 yazmış ya benimki 10 Diğeri de 17 17.50 öyle bir şey

Palm şeklinde tutuyom heralde
Zaten elimde büyük
Aynen kardeşim palm şeklide internetten de baktım
Eline uygun en iyi fare bu diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı