HyperX Pulsefire Core RGB Gaming Mouse 4P4F8AA Kablolu Oyuncu Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HyperX Pulsefire Core RGB Gaming Mouse 4P4F8AA Kablolu Oyuncu Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Abi neden bir mouse önerisi için 10 sayfa konu açıldı
Bu arada mesajların hepsini detaylı okuyamadım ama SS Prime benim tavsiyemdir fiyatı bu aralar biraz uçtu ama sık sık indirime giriyor eğer bütçeyi biraz daha arttırırsan Razer Cobra güzel bir tercih.
SS Plus öneren arkadaşlar olmuş o mouse coil whine sorunlu çok fazla ses geliyor rahatsız edici derecede.
Razer Essential'ı da geçen gün sipariş etmiştim fakat forumda sayfalarca scroll hakkında şikayet olduğu için iptal ettim ben de mouse arayışındayım muhtemelen SS Prime alacağım.
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
şunada bi bak istersen uzun süredir kullanıyorum tutuşu çok rahat.
Gerekli olan konularda çöl gibi sessiz cevabı belli konulara atlayan hocalarıma selam olsun.
Steelseries Prime bu bütçe içinde
Kaliteli bir sensöre, paracord bir kablo ve optik anahtarlara sahip tek mouse.
Razer Cobra bir nevi Viper Mini gibi ve o fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Model O gibi eski ama günümüz için hala yeterli mouselarda fena değildir, şu konulara hayır benim önerim daha iyidir diye girmeyi bırakın, konu sahibi bile bezmiş.
SteelSeries Rival 3 asla almayın kronik sorunu var bir yerden sonra double Click scrol sorunu lag sorunu tıklamama sorunu domates biber patlıcan bütün aklına gelebilecek kronik sorunları barındırıyor.
Tutuş dediğimiz şey el değil kavrama ile alakalı.
Elin büyük ise ve tutuş şeklin palm ise SteelSeries Prime alabilirsin bu fiyata fazla iyi fare kalmadı.
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şuna da bir bak istersen uzun süredir kullanıyorum tutuşu çok rahat.
Tutuş dediğimiz şey el değil kavrama ile alakalı.
Elin büyük ise ve tutuş şeklin palm ise SteelSeries Prime alabilirsin bu fiyata fazla iyi fare kalmadı. Eki Görüntüle 2263596
Çok kücük kullandım önceden fingertip için kullanılabilir ama farenin vadettiği özellikler kötü yine de alınmaz.