600-700 TL mouse önerisi

Bütçe
700

O bizim milletin genel sıkıntısı hocam, kimse kendi malına toz kondurtmuyor kötüyse bile iyilemeye çalışıyor.

O bizim milletin genel sıkıntısı hocam, kimse kendi malına toz kondurtmuyor kötüyse bile iyilemeye çalışıyor.

Adama diyorum kronik sıkıntısı var resmi bir şey hala diyor yok çok güzel hiçbir sıkıntı yok dislike atıyor.

@686837 hocan sen kronik deyince, baştan sıkıntılı düşündüm. Sonra bana dedin ztn 2 yıl sonra diye, dediğin doğrudur, kendin yaşamışsın.
Adama diyorum kronik sıkıntısı var resmi bir şey hala diyor yok çok güzel hiçbir sıkıntı yok dislike atıyor.
Hocam "hala" demişsin ama ben ilk okuduğumda dislike attım, demij dediğim gibi baştan sorunlu sandım ben değil demek icin attim

600 700 TL arası mouse önerileri açığım. Az miktarda aşabilir bütçeyi.

Bütçeniz onlara yetmiyorsa yeni aldığım Lenovo Legion M300s önerebilirim. Alt kısmında DPI ayarı mevcut. 8000 DPI kadar cikabiliyor.

Eyvallah hocam sıkıntı yok 1. yılında falan scrool gitti 2. yılda komple sağ tık sol tık allak bullak oldu onun dışında güzel mouse zaten fiyatına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…