Selamlar.. Yine bu forumdaki arkadaşlar sayesinde verdikleri bilgiler dahilinde Amd sistemli kasa toparladım ama 600-700 tl civarı bir bütcem kaldı. Ona da şu kartlardan hangisini alsam hem fiyat olarak değecek hem de akıllıca olacak ? Bunlardan hangisi olur acaba karar veremedim, Anakart asus m5a97, sıralayacak olursak 1'den sona doğru akıl verirseniz sevinirim.
selamlar.. gene bu forumdaki arkadaşlar sayesinde verdikleri bilgiler dahilinde amd sistemli kasa toparladım ama 600-700 tl civarı bi bütcem kaldı onada şu kartlardan hangisini alsam hem fiyat olarak deyicek hemde akıllıca olucak bunlardan hangisi olur acaba karar veremedim , anakart asus m5a97, sıralıcak olursak 1den sona doğru akıl verirseniz sevinirim...
7870XT alabilirsin. Mesela şuan Battlefield 3 oynuyorum. Her şey sonda 70 FPS alıyorum bir iki ayar azaltınca 130'a kadar çıkıyor. Hiç bir oyunda 60'ın altına düşmüyor.
7870XT alabilirsin. Mesela şuan Battlefield 3 oynuyorum. Her şey sonda 70 FPS alıyorum bir iki ayar azaltınca 130'a kadar çıkıyor. Hiç bir oyunda 60'ın altına düşmüyor.