Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 10 Eylül 2023 #11 Xelor dedi: Çıkar da kaç yıl kullanabilirim bu fareyi bir de siz kullandınız mı? Kullandıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum 1 hafta oluyor yaklaşık gayet güzel bir mouse. SteelSeries Rival 110 kullanıyordum ASUS'un malzeme kalitesi daha iyi geldi bana ve ayrıca IPS değerine söylenecek söz yok.
Xelor dedi: Çıkar da kaç yıl kullanabilirim bu fareyi bir de siz kullandınız mı? Kullandıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum 1 hafta oluyor yaklaşık gayet güzel bir mouse. SteelSeries Rival 110 kullanıyordum ASUS'un malzeme kalitesi daha iyi geldi bana ve ayrıca IPS değerine söylenecek söz yok.
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 asimavi1538 dedi: Bilgi için teşekkürler. Bunu hiç bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Mini ve V2 1k'nın üstünde, ayrıca mini ile normali arasında çok büyük farklar var.
asimavi1538 dedi: Bilgi için teşekkürler. Bunu hiç bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Mini ve V2 1k'nın üstünde, ayrıca mini ile normali arasında çok büyük farklar var.
Xelor Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #13 Tamamdır teşekkürler hepinize. O zaman sizin önerilerinizden yürüyüp bunu alacağım. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Tamamdır teşekkürler hepinize. O zaman sizin önerilerinizden yürüyüp bunu alacağım. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 10 Eylül 2023 #14 Xelor dedi: Tamamdır teşekkürler hepinize. O zaman sizin önerilerinizden yürüyüp bunu alacağım. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Xelor dedi: Tamamdır teşekkürler hepinize. O zaman sizin önerilerinizden yürüyüp bunu alacağım. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.398 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #15 Emrf dedi: Mini ve V2 1K'nın üstünde, ayrıca mini ile normali arasında çok büyük farklar var. Genişletmek için tıkla... Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin.
Emrf dedi: Mini ve V2 1K'nın üstünde, ayrıca mini ile normali arasında çok büyük farklar var. Genişletmek için tıkla... Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 10 Eylül 2023 #16 asimavi1538 dedi: Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK kullanıyorum. Yaklaşık 5 sene oluyor kenarlarında en ufak aşınma dahi yok.
asimavi1538 dedi: Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK kullanıyorum. Yaklaşık 5 sene oluyor kenarlarında en ufak aşınma dahi yok.
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #17 asimavi1538 dedi: Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 200 TL ve altında Ikea mouse pad öneririm, qck ve klasse longteng gibi mouse padlerden kat kat daha iyi bir mpdir. https://www.ikea.com.tr/urun/lanespelare-siyah-36x44-cm-oyun-mouse-pedi-60507794
asimavi1538 dedi: Mouse pad olarak ne alınabilir? FPS oyunları icin. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz 200 TL ve altında Ikea mouse pad öneririm, qck ve klasse longteng gibi mouse padlerden kat kat daha iyi bir mpdir. https://www.ikea.com.tr/urun/lanespelare-siyah-36x44-cm-oyun-mouse-pedi-60507794