Mustafa1992 Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır kırmızı switch bir mekanik bir klavye araştırıyorum. Forumlarda anladığım kadarıyla Gamepower ile Rampage markasına verilen para çöp oluyor onun için sağlam bir tavsiye bekliyorum sizden. Bütçem 600-700 TL. İsteklerim: Kırmızı switch ya da kahverengi switch Kol dayama desteği Beni uzun yıllar götürsün Türkçe destekli olması Enter'ın da büyük olması Tepki süresi 0,1 ms ya da 0,2 ms olması Tıklama ömrümü de 50 milyondan az olmamalı. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2020
Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır kırmızı switch bir mekanik bir klavye araştırıyorum. Forumlarda anladığım kadarıyla Gamepower ile Rampage markasına verilen para çöp oluyor onun için sağlam bir tavsiye bekliyorum sizden. Bütçem 600-700 TL. İsteklerim: Kırmızı switch ya da kahverengi switch Kol dayama desteği Beni uzun yıllar götürsün Türkçe destekli olması Enter'ın da büyük olması Tepki süresi 0,1 ms ya da 0,2 ms olması Tıklama ömrümü de 50 milyondan az olmamalı. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.