600-700W PSU tavsiyesi

PPrens

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar aşağıdaki sistemim için fiyat/performans ürünü bir PSU almak istiyorum.
Anakart:MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi AM4 soket.
İşlemci:AMD Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX570 4 GB.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16.
SSD1:SanDisk Plus 240 GB.
SSD2:Samsung EVO 970 M.2 500 GB.
HDD:Seagate Barracuda 500 GB(13 yıllık HDD).

Sessiz ve elektrik kesintilerine dayanıklı olabilecek, verimliliği yüksek ve uzun süre götürebilecek olması benim için önemli. Bütçe: 400-500 TL.
Bazı bulduğum ürünler:

Nedenini bilmem ama High Power PSU'lar bana her zaman daha iyi gelmiştir. Kaliteli olduğunu biliyorum.

Arkadaşlar aşağıdaki sistemim için fiyat/performans ürünü bir PSU almak istiyorum.
anakart:MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi AM4 soket.
işlemci:AMD Ryzen 5 3600.
ekran kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX570 4 GB.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16.
SSD1:SanDisk Plus 240 GB.
SSD2:Samsung EVO 970 M.2 500 GB.
HDD:Seagate Barracuda 500 GB(13 yıllık HDD).

Sessiz ve elektrik kesintilerine dayanıklı olabilecek, verimliliği yüksek ve uzun süre götürebilecek olması benim için önemli. bütçe: 400-500 TL.
Bazı bulduğum ürünler:

XPG Pylon öneririm 8 koruması var ve şık.

Elite serisi ve Litepower serisini direk at. Kötü PSU lar. Diğerleri hemen hemen aynı.

600W olanı ile arasında fark az, alabilirsin.

Ayrıca sistemin nedir? 600-700W olması şart mı?

Nedenini bilmem ama High Power PSU'lar bana her zaman daha iyi gelmiştir. Kaliteli olduğunu biliyorum.
Aynı fikirdeyiz bir ara 700w olan 350 liraya düşmüş kaçırdığım için çok pişmanım.
Elite serisi ve Litepower serisini direk at. Kötü PSU lar. Diğerleri hemen hemen aynı.

600W olanı ile arasında fark az, alabilirsin.

Ayrıca sistemin nedir? 600-700W olması şart mı?
Sistemi yazmıştım zaten, ekran kartı fiyatları düşerse(!) yenisini almayı düşünüyorum. 700w için harbi güzel fiyat fakat bu ürün cougar mı frisby mi? Birde sessiz mi bilginiz var mı hocam? Birde elite serisi kötü mü?
550w olmaz hocam şu an zaten 600 kullanıyorum.

Aynı fikirdeyiz bir ara 700W olan 350 liraya düşmüş kaçırdığım için çok pişmanım.

Sistemi yazmıştım zaten, ekran kartı fiyatları düşerse(!) yenisini almayı düşünüyorum. 700W için harbi güzel fiyat fakat bu ürün Cougar mı Frisby mi? Bir de sessiz mi bilginiz var mı hocam? Bir de Elite serisi kötü mü?

550W olmaz hocam şu an zaten 600 kullanıyorum.

Fiyat arttırıp XPG Pylon 600W alın kesinlikle pişman olmazsın zaten sistemin maksimum 450W gerektiriyor yeni ekran kartında zaten 600W üstü olmaz diye düşünüyorum 750W alıp eksik korumalı Çin malı parçalarla üretilmiş PSU alma.

Aynı fikirdeyiz bir ara 700w olan 350 liraya düşmüş kaçırdığım için çok pişmanım.

Sistemi yazmıştım zaten, ekran kartı fiyatları düşerse(!) yenisini almayı düşünüyorum. 700w için harbi güzel fiyat fakat bu ürün cougar mı frisby mi? Birde sessiz mi bilginiz var mı hocam? Birde elite serisi kötü mü?

550w olmaz hocam şu an zaten 600 kullanıyorum.
Şuan ki sistemine 450W bile rahat yeter. XPG Pylon ile 2060 bile beslersin rahat rahat. XPG Pylon tavsiye ederim.

Ürün Cougar, yanlış yazılmış sanırım. Elite serisi kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı