600-800 TL Arası MTB Bisiklet Önerileri

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Malum yoğun günler geçiriyoruz, ev, ders, iş, market koşturmacası ve binlerce adım atmak açıkçası biraz yorucu olmaya başladı. Dersten çıktıktan sonra diğer ders yerine yetişmek için tempolu yürümem vs. gerekiyor haliyle gittiğimde yorgunluktan hiçbir şeye odaklanamıyorum ve keşke yorulmasam diye düşüncelere dalıyorum. Bu sebepten dolayı 600 ve 800 TL arasında bir bisiklet alma kararındayım. Şehir içinde kullanılacak ve kaldırımdan yola inerken sıkıntı çıkartmayacak, yokuş çıkarken yormayacak bir bisiklet arayışı içerisindeyim. Disk fren düşünüyorum açıkçası, V fren pek tercih etme niyetinde değilim. Acaba önerileriniz neler olacaktır?

@BilgisayarKurdu, ricamla senin fikirlerini de bekliyorum abi.

Kendim NG800 almıştım V fren modelini ve viteslerde sorun oluşuyor tavsiye etmiyorum. Ng650 düşünülebilir, kron un kadroları daha sağlam oluyor.

Ama benim tavsiyem şehir bisikleti olacaktır. Oğuzhan'ın da dediği gibi kaldırımdan inmek için MTB alınmaz ve sizi yolda çok yorar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı