600-800 TL Gainer önerisi

Biraz daha bütçe artarsa Proteinocean tarafına bakmanızı tavsiye ederim. Bigjoy ve Proteinocean tarafı F/P ürünler. Ek olarak kaliteli fakat bilinmeyen diğer ürünler:

Biraz daha bütçe artarsa Proteinocean tarafına bakmanızı tavsiye ederim. Bigjoy ve Proteinocean tarafı F/P ürünler. Ek olarak kaliteli fakat bilinmeyen diğer ürünler:

Teşekkür ederim ama bunların kilosu az geliyor bana daha fazla servisi olan bir ürün lazım.

Gainer - 5 kg - Çilek Aromalı - 50 Servis - Hediyeli alınır mı?

Teşekkür ederim ama bunların kilosu az geliyor bana daha fazla servisi olan bir ürün lazım.
Bütçeyi arttırman lazım. TORQ ve Swiss'in 3KG'si 900TL civarı.

Gainer - 5 kg - Çilek Aromalı - 50 Servis - Hediyeli alınır mı?
Hocam Run markasını bilmiyorum hiç kullanmadım. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim fakat kötü değildir. Reklamlarını instagram tarafında full görüyordum. (Önerim torq, swiss nutrition ve üstteki söylediğim markalar dışındaki markalara girme.)

Bütçeyi arttırman lazım. TORQ ve Swiss'in 3KG'si 900TL civarı.

Hocam Run markasını bilmiyorum hiç kullanmadım. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim fakat kötü değildir. Reklamlarını instagram tarafında full görüyordum.
Zaten tüm gainerlerin ham maddesi Creatine gibi aynı. Değişen bir şey yok.

Bütçeyi arttırman lazım. Torq ve Swiss'in 3Kg'si 900TL civarı.

Hocam run markasını bilmiyorum hiç kullanmadım. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim fakat kötü değildir. Reklamlarını Instagram tarafında Full görüyordum. (önerim torq, swiss nutrition ve üstteki söylediğim markalar dışındaki markalara girme.)

Zaten tüm gainerlerin ham maddesi creatine gibi aynı. Değişen bir şey yok.

Teşekkür ederim hocam çok sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı