Wabi Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Hocam sizce şu anda kullandığım Gamepower Ursa'yı mı yenileyim yoksa 800-600TL gibi bir öneriniz var mı?
Hocam sizce şu anda kullandığım Gamepower Ursa'yı mı yenileyim yoksa 800-600TL gibi bir öneriniz var mı?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 7 Kasım 2023 #2 https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03850200-r3m1-deathadder-essential-optik-kablolu-beyaz-oyuncu-mouse-p-HBCV00000J8UQW?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.9 İnceleyebilirsiniz. Ayrıca kendi kullandığım ROG Keris modelini de öneririm.
https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03850200-r3m1-deathadder-essential-optik-kablolu-beyaz-oyuncu-mouse-p-HBCV00000J8UQW?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.9 İnceleyebilirsiniz. Ayrıca kendi kullandığım ROG Keris modelini de öneririm.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
Y Yek233 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 Herkese öneriyorum. Kullandığım ve genel olarak tercih edilen bir mouse. Bence bir bakın derim. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Herkese öneriyorum. Kullandığım ve genel olarak tercih edilen bir mouse. Bence bir bakın derim. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Kasım 2023 #5 ROG Keris.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Kasım 2023 #6 Rog Keris bazen 450-500'e düşüyor. Ben Xotran 150 liraya aldım tutuş harici arasında fark göremedim. Malzeme kalitesi zaten aradaki fiyat farkı.
Rog Keris bazen 450-500'e düşüyor. Ben Xotran 150 liraya aldım tutuş harici arasında fark göremedim. Malzeme kalitesi zaten aradaki fiyat farkı.
YAspectY Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 İnca IMG-GT19 öneririm. Aynı zamanda ben 2 seneden beri kullanıyorum hiçbir sorun görmedim. Oyun için de çalışma için de uygundur fiyatı da gayet mâkul.
İnca IMG-GT19 öneririm. Aynı zamanda ben 2 seneden beri kullanıyorum hiçbir sorun görmedim. Oyun için de çalışma için de uygundur fiyatı da gayet mâkul.
Wabi Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #8 Yek233 dedi: Herkese öneriyorum. Kullandığım ve genel olarak tercih edilen bir mouse. Bence bir bakın derim. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... hocam itopyanın kargo sistemi çok uzun sürüyor diyorlar sizin kaç günde elinize ulaştı?
Yek233 dedi: Herkese öneriyorum. Kullandığım ve genel olarak tercih edilen bir mouse. Bence bir bakın derim. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... hocam itopyanın kargo sistemi çok uzun sürüyor diyorlar sizin kaç günde elinize ulaştı?
Y Yek233 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #9 Wabi dedi: hocam itopyanın kargo sistemi çok uzun sürüyor diyorlar sizin kaç günde elinize ulaştı? Genişletmek için tıkla... 2 yada 3 gün tam hatırlamıyorum ama 4 gün olmadığına eminim.
Wabi dedi: hocam itopyanın kargo sistemi çok uzun sürüyor diyorlar sizin kaç günde elinize ulaştı? Genişletmek için tıkla... 2 yada 3 gün tam hatırlamıyorum ama 4 gün olmadığına eminim.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.354 Çözümler 3 10 Kasım 2023 #10 SS Prime FPS mi ROG Keris mi?