600-800 TL mouse önerisi

Bütçe
600-1000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H610M-R D4
Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 12 Threads
Asus GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12GB
XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 (8x2)
ADATA Legend 750 500GB M.2 SSD
Samsung Spinpoint M8 ST1000LM024 2.5" 1 TB SATA HDD
Asus TUF Gaming GT301
Asus TUF Gaming 650B 650W 80+ Bronz
Merhaba arkadaşlar. Bir mouse alacağım fakat 4 adet mouse arasında kararsız kaldım. Bütçem 600-800 arası dediğim gibi. Fakat zorlarsam 1000'e kadar çıkabilirim. Kararsız kaldığım fareler Razer DeathAdder - Razer Cobra - Corsair Harpoon - SteelSeries Rival 3. bunlardan hangisini almalıyım sizce? Razer Cobra biraz bütçemi aşıyor fakat o fiyatı hak eder derseniz onu alabilirim. Veya farklı bir öneriniz varsa yazar mısınız?

Merhaba arkadaşlar. Bir mouse alacağım fakat 4 adet mouse arasında kararsız kaldım. Bütçem 600-800 arası dediğim gibi. Fakat zorlarsam 1000'e kadar çıkabilirim. Kararsız kaldığım fareler Razer DeathAdder - Razer Cobra - Corsair Harpoon - SteelSeries Rival 3. bunlardan hangisini almalıyım sizce? Razer Cobra biraz bütçemi aşıyor fakat o fiyatı hak eder derseniz onu alabilirim. Veya farklı bir öneriniz varsa yazar mısınız?
Rival 3 yada prime+
SteelSeries Rival 3 kronik sorunluymuş onun yerine prime önerdiler şu an onu kullanıyorum ve oldukça memnunum.
Prime pahalı hocam prime+ daha iyi. Sizde arada bir terleme oluyor mu hocam aynı mouse bende de var.

Arkadaşlar SteelSeries Prime'ın doğru düzgün bir satış yerini bulamadım maalesef. Güvenilir bir site + satıcı yok mu satan acaba?

Kullanıyorum ve çok memnunum.

Sipariş ettim :) Hepinize teşekkürler çok arada kaldım fakat SteelSeries gözümde çok sade kaldığı için Razer'i tercih ettim. Zaten profesyonel FPS oyuncusu değilim pek fark etmez bana performans konusunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı