600 bin TL araba önerisi

Lynch0

Hectopat
Daha fazla  
Araba konusunda çok bir bilgim yok ve bu ilk aracım olacak. Bu bütçeyle, az arıza yapan ve parça maliyetleri uygun olan bir araç önerir misiniz?

Kia sportage olabilir eski kasaları üzeceğini sanmıyorum hem suv araç. fiat egea'da ne kadar kötülense de düşük km ve en fazla 5 yaşında olan modelleri tercih edersen üzülmezsin 600bine çok rahat bulunabilir en fazla 50bin KM olmasına dikkat et yorgun araçlardan uzak dur.

Araba konusunda çok bir bilgim yok ve bu ilk aracım olacak. Bu bütçeyle, az arıza yapan ve parça maliyetleri uygun olan bir araç önerir misiniz?
H kasa (2005-2012) Opel Astra bakabilirsin, ancak 1.6 16V olanından değil, Twinport da biraz yakacaktır. Eğer aşırı performans derdinde değilsen Hatchback 1.3 CDTI al, tank motor onlar. Hani ucuz yollu küçük az yakan standart kafasında bir araç için gayet iyiler. Enjoy donanım da gayet güzel, park sensörü hız sabitleyici vb. bulunduruyor.

Merhaba ilk olarak benim de aklıma Egea geldi bu fiyat aralığında düşük kilometreli 1.4 Fire modellerine rastladım ancak yaşadığım yerde çok sayıda yokuş var bu aracın yokuşlarda performansı nasıl olur rahat çıkabilir mi diye korkmadım değil yani birde otomatik vitesli araba önerebilirseniz sevinirim teşekkür ederim ilginize.

Performans derdinde değilim aldığım aracın bana sorun çıkarmamasını istiyorum ve yokuş yukarı çıkarken bana zorluk çıkarmaması yeterli önerdiğiniz araca bakacağım teşekkür ederim.

Performans derdinde değilim aldığım aracın bana sorun çıkarmamasını istiyorum ve yokuş yukarı çıkarken bana zorluk çıkarmaması yeterli önerdiğiniz araca bakacağım teşekkür ederim.
Sedanını almadığın sürece sorun yapmayacaktır, sedanının kasası biraz ağır ama.

Bu aracı normalde bu fiyatlara bulamazsın. Eğer manuel düşünüyorsan bakılır. Alternatif olarak Focus 3 bakabilirsin.

Astra H öyle az arıza yapan bir araç değil pek. Turbo arızaları, volan, EGR, kilit sistemi sorunları vs. Ayrıca otomatiği de alınmaz. Ayrıca H’ın üzerinde bütçe.

Son düzenleme:

2019 Egea 1.4 fire kullanıyorum öyle abartıldığı kadar bayılma yokuşta kalma durumu yok alana kadar bende tereddütdeydim. Ankara'da yaşıyorum bilen az çok bayırını yokuşunu bilir bu memleketin araç atmosferik olduğu için devirli kullanmak gerekebiliyor. 1 yıla yaklaştık beraber aracımla ve hiçbir zaman bayırda falan da kalmadım yağ yakma sorunu var diyenler vardı ben almadan önce aldığımdan beri 1 kere doldurdum yağını ki bana akıl verenler otobüs duraklarında otobüs bekleyen insanlar mal kötülemek kolay ben kullanıcısı olarak çok rahat yorum yapabiliyorum sana ha manuel kullanamam dersen atmosferik araç bana göre değil Turbo'lu lazım dersen senin bileceğin iş ama Turbo'nun bittiği yerde atmosferiğin devri başlar. Şimdiye kadar beni üzmedi. İyi düşünüp karar vermen gerekiyor aracı aldığın kişi bakımlarını zamanında yapmış mı falan dikkat et. Al satcı birisine denk gelirsen işin var kardeşim piyasa anasının gözü olmuş çakal dolu Allah işini rast getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…