WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 11 Ağustos 2024 #31 Furkan.44 dedi: Bu astraların satması en kolay paketi hangisi. Genişletmek için tıkla... 1.6 Edition bakabilirsin, neden almadan satmayı düşünüyorsun?
Furkan.44 dedi: Bu astraların satması en kolay paketi hangisi. Genişletmek için tıkla... 1.6 Edition bakabilirsin, neden almadan satmayı düşünüyorsun?
F Furkan.44 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #32 WaseLL dedi: 1.6 Edition bakabilirsin, neden almadan satmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ya kanka benim asıl hedefim golf 7veya7.5 bunu sadece 1 sene falan kullanırım parayı biriktirdiğim gibi bunu biraz kar la satacağım direkt golf e geçeceğim en baştan beri planım bu.
WaseLL dedi: 1.6 Edition bakabilirsin, neden almadan satmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ya kanka benim asıl hedefim golf 7veya7.5 bunu sadece 1 sene falan kullanırım parayı biriktirdiğim gibi bunu biraz kar la satacağım direkt golf e geçeceğim en baştan beri planım bu.
Bora2000 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #33 Furkan.44 dedi: Ya kanka Dacia beleş versen binmem benimki biraz daha modifiye ye müsait olacak zaten aldım mı ilk iş ses sistemi bir de yere dip basık yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eski Tofaş serseri kafası var demek ki sizde de gece 3'te bangır bangır bass açıp milleti uyandirmayi unutmayın.
Furkan.44 dedi: Ya kanka Dacia beleş versen binmem benimki biraz daha modifiye ye müsait olacak zaten aldım mı ilk iş ses sistemi bir de yere dip basık yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eski Tofaş serseri kafası var demek ki sizde de gece 3'te bangır bangır bass açıp milleti uyandirmayi unutmayın.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #34 Megane Coupe 3 bak usta.