600 bin TL'ye Motor mu araba mı?

borTaylan

Hectopat
Yakında elime 600 bin TL geçebilir arasında kaldım. Sahibindene baktığım zaman kaliteli motorların 500 600 bin arası olduğunu gördüm sizce motormu almalıyım 500 600 bine eski araba ya da AMI mi almalıyım?

Ben motor tercih ederdim ama bu senin bileceğin iş sonuçta sen süreceksin ki motor işi tehlikeli bir iş tek bir hatanda hayatına mal olur yani bu seçimi biz değil senin seçmen gerekiyor.

O kadar parayı eski arabaya vermek yerine sorunsuz kaliteli bir motor almak daha mantıklı geliyor.

600 bin TL'ye gayet iyi araba bulursun. 2017-2018 model Seat Leon'lar falan o fiyata diye biliyorum şu anda. O ayarda pek çok arabayı bulabilirsin diye düşünüyorum. AMİ henüz değil. Otobanda bile kullanamayacağın bir araç çok mantıklı olmaz.

Düzeltme: Maalesef 600 bin TL'ye Seat Leon bile kalmamış şimdi baktım. Üzgünüm...

Yakında elime 600 bin TL geçebilir arasında kaldım. Sahibindene baktığım zaman kaliteli motorların 500 600 bin arası olduğunu gördüm sizce motormu almalıyım 500 600 bine eski araba ya da AMI mi almalıyım?
Opel İnsignia alır geçerim.

600 bin TL'ye gayet iyi araba bulursun. 2017-2018 model Seat Leon'lar falan o fiyata diye biliyorum şu anda. O ayarda pek çok arabayı bulabilirsin diye düşünüyorum. AMİ henüz değil. Otobanda bile kullanamayacağın bir araç çok mantıklı olmaz.
Leon 600K?😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı