600₺ Kadar Mekanik Klavye Önerisi

sirquasar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550-A Pro
Ryzen 5 5600
Corsair 3600 Mhz 8+8GB
MSI RTX 4070 Ventus 3x
Meslek
Otomotiv Teknikeri
Herkese merhaba,

Aslında benzer birçok konu bulunmasına rağmen, hem sadece birkaç ayda fiyatların uçması hem de öncesinden de bir mekanik klavyeye sahip olduğum için ben de konu açmaya ihtiyaç duydum. Mazur görün. Hikayeyi es geçmek isteyenler alttaki satırı es geçip klavyeden beklentilerimi okuyabilirler.

Dostlar dün Gamepower Warlock Red Switch klavyem 2. yılının sonuna doğru bozulma sinyalleri vermeye başladı. Üst numerik tuşların hiçbiri çalışmıyor. Klavye konusundaki birinci tercihim "Red Switch" oluyor. Fakat bu klavyeyi uzun süre kullandıktan sonra bir gün arkadaşlarımla bir internet kafeye gitmiştim ve orada yanlış hatırlamıyorsam SteelSeries Apex 7 kullanmıştım. Apex 7 kullanana kadar kendi klavyemi kaliteli sanıyormuşum. O tuşlarındaki yumuşaklık ve hissiyat tamamen apayrı bir deneyim oldu.
Benim klavyenin tuşları hantal ve sert. Şimdi haliyle biraz daha iyi bir klavye bakıyorum ama fiyatta da uçmak istemiyorum.
SteelSeries Apex 5 baktım, her şeyi çok güzel gözüküyor fakat kullanım ömrü çok kısa geldi. Ben her sene klavyeye 600-800 lira arası fiyatlar vermek istemiyorum. Yine de Apex 5 kullanıcıları varsa onların yorumlarını almak isterim.

Klavyeden beklediklerimi sıralayım arkadaşlar:
-Zorunlu değil ama tercihen Red Switch. (Klavyeden memnunsanız diğer Switch önerilerine de açığım.)
-Bilek desteği. (Kesinlikle olmalı.)
-Tuş basım kalitesi. (Apex 7 kullananlar bilirler o hassasiyeti. Ama Apex 7'ye o kadar para vermek istemiyorum. Hiç yoktan eski klavyem kadar hantal olmasın yeter.)
-Kronik arızalarla karşılaşmamak. (Huyum kurusun ki garantiye vermek çok zor geliyor böyle durumlarda yenisini alıyorum.)
-Tercihen Gamepower dışında bir marka.

Siz değerli kullanıcıların yorumları benim için çok şey değiştirecek. Şimdiden görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri için çok teşekkür ederim incelediğimde kafama yattı.
Sanırsam red switch modeli Türkiye'ye gelmiyor.
Blue olmasına rağmen çok kaliteli yorumlar var. İnceleme videosu olmasada kullanıcı yorumları da çok önemli. Teşekkürler.
Onlarca çeşit klavye bakmıştım o dönem, bu konuya da tek yorum yapan sen oldun.
Şu an sana mayıstan beri kullandığım Bloody 870r klavyem ile yazıyorum.
Sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Bu fiyata gerçekten bundan daha iyisi olamazdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…