600₺ Kulaklık Tavsiyesi

Octagon

Hectopat
Bütçem 500₺. Ama fiyat farkına değecekse 600₺'ye çıkartabilirim. Uzun saatler boyunca bilgisayar başındayım. Bu yüzden de terletmemesi ve rahat olması önemli. Ayrıca CSGO ve R6 oynadığım için ses kasabileceğim bir kulaklık olması gerek. Önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca anakartımın ses kartı kaliteli olmayabilir. Ses kartlı nir kulaklık olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Zaten Arctis 3 kullanıyorum 1 yıl kadardır. Arctis 3 ve 5 arasında pek fark olduğunu düşünmediğim için pek sıcak bakmıyorum. Peki HyperX Revolver nasıldır? Cloud 2 mi iyidir Revolver mi? Ayrıca sanalmarketim.com diye bir yerde Cloud Alpha buldum 635₺'ye. Alınır mı?
HyperX HX-HSCA-RD/AM Cloud Alpha Mikrofonlu Gaming Kulaklık
Anakartımın ses kartı kaliteli olmayabilir demişsin. Cloud 2 al düşünmeden kullanıyorum çok memnunum müzik açısından ve Cloud 2 ses kartlı geliyor. Acelen yoksa black friday gününü bekle ve al tercih senin🙂

Cloud 2 oldukça iyi ve oldukça rahat. Yani bu bana göre. Ses donanımları ile alakam yok. Uzun süreler geçirdiğimde başımı sıkmıyor Ve ağrıtmıyor. Arctis 3 veya 5'i almayı düşünüyordum ama stoklarını bir türlü bulamamıştım Ankara'da. Ama Cloud 2 hiç pişman etmedi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı