600 lira RAM tavsiyesi

Bütçe
600-650

Sharkie

Kilopat
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
i3 10100F işlemci için alacağım. O yüzden frekansı 3000MHz olsa da olur üstüne gerek yok. 2666 olanlar gereksiz pahalı olabiliyor diye pek bakmadım. Bütçem 650 lirayı geçemez. 2x8GB olarak arıyorum. RGB olması tamamen önemsiz yeter ki performansı iyi olsun. Ben Gammix D30 serisine bakmıştım ayrıca Crucial Ballistix serisi de sanırım iyi ama bu fiyat aralığında sizce en iyi fiyat performans RAM hangisidir?

Hocam XPG Gammix D30 3000 MHz Dual kit var elimde ciddi alıcıysan satarım.
Hocam laptopumu sattıktan sonra alacağım, şu an henüz araştırma aşamasındayım. Ama alma kısmına geçtiğim zaman sizinle iletişime geçerim hala satmadıysanız o zaman konuşabiliriz.
Cruical Ballistix serisi gayet iyidir, öneririm.

Teşekkürler ben de bu modelle ilgileniyordum, sanırım bu aralıktaki en iyi ürün bu.

Hocam laptopumu sattıktan sonra alacağım, şu an henüz araştırma aşamasındayım. Ama alma kısmına geçtiğim zaman sizinle iletişime geçerim hala satmadıysanız o zaman konuşabiliriz.

Teşekkürler ben de bu modelle ilgileniyordum, sanırım bu aralıktaki en iyi ürün bu.

Tamamdır hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı