600 ₺ oyuncu mouse önerisi

Bütçe
600

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Selam, bundan önce SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve rahatlık olarak iyiydi. Tutuş stilimi bilmediğimden Rival 3'ten örnek verdim. Rival 3 bozulduğu için, yeni mouse arayışındayım.

Şu anda benim bulduklarım şunlar:
  • SteelSeries Prime
  • HyperX PulseFire Core
  • ASUS TUF Gaming M3

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bundan önce SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve rahatlık olarak iyiydi. Tutuş stilimi bilmediğimden Rival 3'ten örnek verdim. Rival 3 bozulduğu için, yeni mouse arayışındayım.

• SteelSeries Prime
  • HyperX PulseFire Core
  • ASUS TUF Gaming M3
Prime daha iyi diğer ikisi elendi.

Buna çıkarsanız daha iyi olur.

Bir tık daha düşmeli fiyatı. Fiyatından bağımsız konuşacaksak, yeni çıkmıştır ve Razer Viper Mini'nin yenilenmiş versiyonudur. Bir sorunu bulunmuyor şu anlık.
Evet biraz araştırdım, lod sorunları varmış Viper Mini’nin. Yeni adıyla da Cobrayı piyasaya sürmüşler. Pekala, Prime’dan hariç önerebileceğiniz mouse var mıdır? Kronik sorunsuz, sensörü orta seviye güncel olan.

Evet biraz araştırdım, lod sorunları varmış Viper Mini’nin. Yeni adıyla da Cobrayı piyasaya sürmüşler. Pekala, Prime’dan hariç önerebileceğiniz mouse var mıdır? Kronik sorunsuz, sensörü orta seviye güncel olan.
Maalesef. Bütçenizde en iyisi Prime'dır.

• SteelSeries Prime
  • HyperX PulseFire Core
  • ASUS TUF Gaming M3

Kesinlikle SteelSeries Prime alın. Kendim 750tl'ye almıştım ve fiyatı düşmüş :( Kesinlikle öneririm, FPS oyunlarında çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı