21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #11 Jesus Wicked dedi: Amazon.com.tr Mekanik mi hocam o klavye? Merdiven altı bir üründür. Genişletmek için tıkla... 180 lira tabii mekanik değil ama bunda bile var yani şu sayı kısmı numpad değil mi yanlış mı biliyorum?
Jesus Wicked dedi: Amazon.com.tr Mekanik mi hocam o klavye? Merdiven altı bir üründür. Genişletmek için tıkla... 180 lira tabii mekanik değil ama bunda bile var yani şu sayı kısmı numpad değil mi yanlış mı biliyorum?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #12 HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bir kaç gün önce 700 TL'ye düşmüştü. Kaçırdınız.
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bir kaç gün önce 700 TL'ye düşmüştü. Kaçırdınız.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #13 21ebu dedi: Hocam bu tür aramıyorum çok büyük tuşlar ayrıca numpad diyorum sabahtan beri özellikle. Genişletmek için tıkla... Yok numpad hocam bulamazsınız.
21ebu dedi: Hocam bu tür aramıyorum çok büyük tuşlar ayrıca numpad diyorum sabahtan beri özellikle. Genişletmek için tıkla... Yok numpad hocam bulamazsınız.
21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #14 Hyuuga Neji dedi: 180'e almanız her şeyi açıkladı zaten. Hem red switch hem diğer şeyleri istiyorsunuz. Kaliteli bir şey bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bir şeyi açıklamadı bütçemi 700'e kadar çıkarttım öneri istiyorum lütfen düzgün öneriniz varsa yazın.
Hyuuga Neji dedi: 180'e almanız her şeyi açıkladı zaten. Hem red switch hem diğer şeyleri istiyorsunuz. Kaliteli bir şey bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey bir şeyi açıklamadı bütçemi 700'e kadar çıkarttım öneri istiyorum lütfen düzgün öneriniz varsa yazın.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #15 21ebu dedi: 180 lira tabii mekanik değil ama bunda bile var yani şu sayı kısmı numpad değil mi yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Doğru. Fakat şu anda üretilen bütün F/P ürünler Tenkeyless ya da daha küçük.
21ebu dedi: 180 lira tabii mekanik değil ama bunda bile var yani şu sayı kısmı numpad değil mi yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Doğru. Fakat şu anda üretilen bütün F/P ürünler Tenkeyless ya da daha küçük.
batin5252 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 505 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500,Asus Prime B450M-K II,ASUS Dual Radeon RX 6600,XPG Gammix 8.2 GB RAM, ADATA Legend 750 500GB,VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa, FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #16 Hyuuga Neji dedi: 180'e almanız her şeyi açıkladı zaten. Hem red Switch hem diğer şeyleri istiyorsunuz. Kaliteli bir şey bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/everest-kb-gx8-redcore-usb-9-renk-led-aydinlatmali-red-switch-mekanik-gaming-oyuncu-klavyesi-kcm10373344?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18392456876&gclid=CjwKCAjww7KmBhAyEiwA5-PUSpXZ8bumb3wJiqJgJIDOycPEKXUp1CtB0_c-rlNr-PETyO17oggvtBoC1mAQAvD_BwE Hocam bunun yerine daha iyi bir mmbran da allınır ama bu bütceye bunun dışında bir şey bulamadım.
Hyuuga Neji dedi: 180'e almanız her şeyi açıkladı zaten. Hem red Switch hem diğer şeyleri istiyorsunuz. Kaliteli bir şey bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/everest-kb-gx8-redcore-usb-9-renk-led-aydinlatmali-red-switch-mekanik-gaming-oyuncu-klavyesi-kcm10373344?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18392456876&gclid=CjwKCAjww7KmBhAyEiwA5-PUSpXZ8bumb3wJiqJgJIDOycPEKXUp1CtB0_c-rlNr-PETyO17oggvtBoC1mAQAvD_BwE Hocam bunun yerine daha iyi bir mmbran da allınır ama bu bütceye bunun dışında bir şey bulamadım.
21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #17 Hyuuga Neji dedi: Doğru. Fakat şu anda üretilen bütün F/P ürünler Tenkeyless ya da daha küçük. Genişletmek için tıkla... Peki 1.000₺ desem rahat sağlam bir şey alır mıyım? Mekanik red switch.
Hyuuga Neji dedi: Doğru. Fakat şu anda üretilen bütün F/P ürünler Tenkeyless ya da daha küçük. Genişletmek için tıkla... Peki 1.000₺ desem rahat sağlam bir şey alır mıyım? Mekanik red switch.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #18 21ebu dedi: Hiçbir şey bir şeyi açıklamadı bütçemi 700'e kadar çıkarttım öneri istiyorum lütfen düzgün öneriniz varsa yazın. Genişletmek için tıkla... Peki, bekleyin o zaman. Devam edin beklemeye günlerce. İsteklerinize uyan bir şey üretilene kadar. 21ebu dedi: Peki 1.000₺ desem rahat sağlam bir şey alır mıyım? Mekanik red switch. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M
21ebu dedi: Hiçbir şey bir şeyi açıklamadı bütçemi 700'e kadar çıkarttım öneri istiyorum lütfen düzgün öneriniz varsa yazın. Genişletmek için tıkla... Peki, bekleyin o zaman. Devam edin beklemeye günlerce. İsteklerinize uyan bir şey üretilene kadar. 21ebu dedi: Peki 1.000₺ desem rahat sağlam bir şey alır mıyım? Mekanik red switch. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M
21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #19 Hyuuga Neji dedi: Peki, bekleyin o zaman. Devam edin beklemeye günlerce. İsteklerinize uyan bir şey üretilene kadar. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M Genişletmek için tıkla... Güzel değilmiş bu başka yok mu bildiğiniz?
Hyuuga Neji dedi: Peki, bekleyin o zaman. Devam edin beklemeye günlerce. İsteklerinize uyan bir şey üretilene kadar. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-pm-HB00000U2D9M Genişletmek için tıkla... Güzel değilmiş bu başka yok mu bildiğiniz?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #20 21ebu dedi: Güzel değilmiş bu başka yok mu bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Bütün piyasayı biliyoruz zaten. Bu işte yeni değiliz biz. O bütçeye sadece bunlar var. Çok büyük bir pazar zannetmeyin Türkiye pazarını.
21ebu dedi: Güzel değilmiş bu başka yok mu bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Bütün piyasayı biliyoruz zaten. Bu işte yeni değiliz biz. O bütçeye sadece bunlar var. Çok büyük bir pazar zannetmeyin Türkiye pazarını.