600₺ SSD önerisi

Bütçe
600

Emin Turgut

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler, SSD almak istiyorum fakat bu M.2 SATA2 kafamı karıştırdı araştırdım fakat pek bir şey anlamadım. Anakartım Gigabyte GA-G31M-S2L eke de bırakıyorum ayrıca, bütçe maksimum 600. teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• IMG_20210131_230230.jpg
    IMG_20210131_230230.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni sonuna kadar zorlamana gerek yok. Anakartında M.2 slotu bulunmuyor, ayrıca SATA 3 desteği yok. Vadedilenden daha az hız alacaksın yani. 300 MB/s sınırı var.
Bunu alabilirsin.

Bütçeni sonuna kadar zorlamana gerek yok. Anakartında M.2 slotu bulunmuyor, ayrıca SATA 3 desteği yok. Vadedilenden daha az hız alacaksın yani. 300 MB/s sınırı var.
Bunu alabilirsin.
Hızı biraz da olsa tatmin eder mi peki ssd yerine hdd alsam daha mı mantıklı olur o zaman.

Hızı biraz da olsa tatmin eder mi peki? SSD yerine HDD alsam daha mı mantıklı olur o zaman?
Hayır, hız olarak yine de HDD'den çok daha hızlı olur. SSD'ler rastgele okuma yazma işlemlerinde HDD'lerden çok daha iyi iş çıkarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı