cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #11 Hyuuga Neji dedi: O paraya çok güzel %60 klavyeler var. Onları düşünmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Aldım burdaki önerilerden Dierya ama şimdi iade edicem, klavye güzel oyun için ama diğer kullanımlarda alışamadım.
Hyuuga Neji dedi: O paraya çok güzel %60 klavyeler var. Onları düşünmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Aldım burdaki önerilerden Dierya ama şimdi iade edicem, klavye güzel oyun için ama diğer kullanımlarda alışamadım.
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 Hyuuga Neji dedi: O paraya çok güzel %60 klavyeler var. Onları düşünmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Onu ben de baktım hoş ama elini koyacak yerin yok ki.
Hyuuga Neji dedi: O paraya çok güzel %60 klavyeler var. Onları düşünmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Onu ben de baktım hoş ama elini koyacak yerin yok ki.
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #13 Hyuuga Neji dedi: Güzel olup olmadığını siz mi belirliyorsunuz? %100'ün ne olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca çöp klavye. Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye anca RGB olmakan merdiven altı çöp klavye alırsınız. https://www.hepsiburada.com/rampage...4JUFI?magaza=mysia&url_src=and-product-detail Bu seni 2 yıl götürür, merdiven altı Max 3ay. Attığım linkteki klavye her işe ayar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Hyuuga Neji dedi: Güzel olup olmadığını siz mi belirliyorsunuz? %100'ün ne olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca çöp klavye. Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye anca RGB olmakan merdiven altı çöp klavye alırsınız. https://www.hepsiburada.com/rampage...4JUFI?magaza=mysia&url_src=and-product-detail Bu seni 2 yıl götürür, merdiven altı Max 3ay. Attığım linkteki klavye her işe ayar.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #14 kraloyun dedi: 500 TL'ye anca RGB olmayan merdiven altı çöp klavye alırsınız bari https://www.hepsiburada.com/rampage...4JUFI?magaza=mysia&url_src=and-product-detail Bu seni 2 yıl götürür merdiven altı max 3 ay. Attığım linkteki klavye her işe yarar. Genişletmek için tıkla... Trollüyor musunuz?
kraloyun dedi: 500 TL'ye anca RGB olmayan merdiven altı çöp klavye alırsınız bari https://www.hepsiburada.com/rampage...4JUFI?magaza=mysia&url_src=and-product-detail Bu seni 2 yıl götürür merdiven altı max 3 ay. Attığım linkteki klavye her işe yarar. Genişletmek için tıkla... Trollüyor musunuz?
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #15 Güzel işimi görsün yeter, anti-ghosting olsun, parmaklarımı ağrıtması birde %100 olsun
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #16 cerengürsoy dedi: Güzel işimi görsün yeter, anti-ghosting olsun, parmaklarımı ağrıtması birde %100 olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir klavye yok maalesef o bütçede. 900 olmalı en az. Son düzenleme: 27 Temmuz 2023
cerengürsoy dedi: Güzel işimi görsün yeter, anti-ghosting olsun, parmaklarımı ağrıtması birde %100 olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir klavye yok maalesef o bütçede. 900 olmalı en az.
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #17 Hyuuga Neji dedi: Öyle bir klavye yok maalesef o bütçede. 900 olmalı en az. Genişletmek için tıkla... yapma ya kimse mi kullanmıyor ne yapacam ben Derdime derman olacak biri yok mudur, kız olduğum için anlamıyorum bu klavye işinden. lütfen
Hyuuga Neji dedi: Öyle bir klavye yok maalesef o bütçede. 900 olmalı en az. Genişletmek için tıkla... yapma ya kimse mi kullanmıyor ne yapacam ben Derdime derman olacak biri yok mudur, kız olduğum için anlamıyorum bu klavye işinden. lütfen
Nehir899 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 148 27 Temmuz 2023 #18 cerengürsoy dedi: Yapma ya kimse mi kullanmıyor ne yapacağım ben. Derdime derman olacak biri yok mudur, kız olduğum için anlamıyorum bu klavye işinden. Lütfen. Genişletmek için tıkla... 600TL'nin biraz üstüne koyamaz mıyız?
cerengürsoy dedi: Yapma ya kimse mi kullanmıyor ne yapacağım ben. Derdime derman olacak biri yok mudur, kız olduğum için anlamıyorum bu klavye işinden. Lütfen. Genişletmek için tıkla... 600TL'nin biraz üstüne koyamaz mıyız?
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #19 Nehir899 dedi: 600TL'nin biraz üstüne koyamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... ne kadar mesela
Nehir899 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 148 27 Temmuz 2023 #20 cerengürsoy dedi: Ne kadar mesela. Genişletmek için tıkla... 1000TL'ye çıksak bulurum bir de %100 olma sebebi nedir numpad kimse kullanmıyor artık.
cerengürsoy dedi: Ne kadar mesela. Genişletmek için tıkla... 1000TL'ye çıksak bulurum bir de %100 olma sebebi nedir numpad kimse kullanmıyor artık.