cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #21 Nehir899 dedi: 1000TL'ye çıksak bulurum bir de %100 olma sebebi nedir numpad kimse kullanmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsun en azından
Nehir899 dedi: 1000TL'ye çıksak bulurum bir de %100 olma sebebi nedir numpad kimse kullanmıyor artık. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsun en azından
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #22 cerengürsoy dedi: Türkçe olsun en azından Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Core var en kötü. En kötü demeyeyim de güzel bir membrane. Fiyat olarak en aşağı manasında söyledim.
cerengürsoy dedi: Türkçe olsun en azından Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Core var en kötü. En kötü demeyeyim de güzel bir membrane. Fiyat olarak en aşağı manasında söyledim.
BlackSword Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #23 Hyuuga Neji dedi: Güzel olup olmadığını siz mi belirliyorsunuz? %100'ün ne olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca çöp klavye. Genişletmek için tıkla... Kanka %100 klavye ne Anti-Ghosting falan mı?
Hyuuga Neji dedi: Güzel olup olmadığını siz mi belirliyorsunuz? %100'ün ne olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca çöp klavye. Genişletmek için tıkla... Kanka %100 klavye ne Anti-Ghosting falan mı?
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #24 Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz BlackSword dedi: Kanka %100 klavye ne Anti-Ghosting falan mı? Genişletmek için tıkla... hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya
Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz BlackSword dedi: Kanka %100 klavye ne Anti-Ghosting falan mı? Genişletmek için tıkla... hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya
BlackSword Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #25 cerengürsoy dedi: Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz. Hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya. Genişletmek için tıkla... He o mu anladım kanka %60 daha iyi gider o zaman FN kombinasyonları fazla sıkmaz bence.
cerengürsoy dedi: Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz. Hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya. Genişletmek için tıkla... He o mu anladım kanka %60 daha iyi gider o zaman FN kombinasyonları fazla sıkmaz bence.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #26 cerengürsoy dedi: Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya Genişletmek için tıkla... 700 civarı mı verebilirsiniz?
cerengürsoy dedi: Çok pahalı ya maddi durumum o fiyatlara çıkamaz hayır, bazı klavyelerde tuşlar eksik oluyor ya Genişletmek için tıkla... 700 civarı mı verebilirsiniz?
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #27 Jesus Wicked dedi: 700 civarı mı verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... olabilir BlackSword dedi: He o mu anladım kanka %60 daha iyi gider o zaman FN kombinasyonları fazla sıkmaz bence. Genişletmek için tıkla... aldım alışamadım
Jesus Wicked dedi: 700 civarı mı verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... olabilir BlackSword dedi: He o mu anladım kanka %60 daha iyi gider o zaman FN kombinasyonları fazla sıkmaz bence. Genişletmek için tıkla... aldım alışamadım
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #28 cerengürsoy dedi: olabilir aldım alışamadım Genişletmek için tıkla... Oyun mu oynayacaksın? Numpad olmazsa olur mu? Rakamlar yani.
cerengürsoy dedi: olabilir aldım alışamadım Genişletmek için tıkla... Oyun mu oynayacaksın? Numpad olmazsa olur mu? Rakamlar yani.
cerengürsoy Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2023 #29 olsa daha iyi olur ama önerilerini atabilirsin
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #30 cerengürsoy dedi: olsa daha iyi olur ama önerilerini atabilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu buldum ama 850tl. Çok iyi bir marka değil normalde önermem ama bu fiyata bu alınıyor https://www.hepsiburada.com/altec-lansing-algk8404gw-gri-beyaz-red-switch-rainbow-87-tuslu-super-kompakt-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBCV00001B2VZ6?magaza=ferahpazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.24.9 775e de bu var. Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Gümüş - Siyah Fiyatları ve Özellikleri Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Gümüş - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
cerengürsoy dedi: olsa daha iyi olur ama önerilerini atabilirsin Genişletmek için tıkla... Bunu buldum ama 850tl. Çok iyi bir marka değil normalde önermem ama bu fiyata bu alınıyor https://www.hepsiburada.com/altec-lansing-algk8404gw-gri-beyaz-red-switch-rainbow-87-tuslu-super-kompakt-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBCV00001B2VZ6?magaza=ferahpazar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.24.9 775e de bu var. Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Gümüş - Siyah Fiyatları ve Özellikleri Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Gümüş - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com