SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #11 rtakak dedi: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog Genişletmek için tıkla... Ben de bu RAM'i öneririm fakat Nanokatalog'un kargo süreleri işkence düzeyinde. Öncelikle canlı destekten sorgulama yaptırın var ise bunu alın.
rtakak dedi: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog Genişletmek için tıkla... Ben de bu RAM'i öneririm fakat Nanokatalog'un kargo süreleri işkence düzeyinde. Öncelikle canlı destekten sorgulama yaptırın var ise bunu alın.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Haziran 2018 #12 SpermMan dedi: Ben de bu RAM'i öneririm fakat Nanokatalog'un kargo süreleri işkence düzeyinde. Öncelikle canlı destekten sorgulama yaptırın var ise bunu alın. Genişletmek için tıkla... Stokta olduğu belirtiliyor.
SpermMan dedi: Ben de bu RAM'i öneririm fakat Nanokatalog'un kargo süreleri işkence düzeyinde. Öncelikle canlı destekten sorgulama yaptırın var ise bunu alın. Genişletmek için tıkla... Stokta olduğu belirtiliyor.
MahmutPasa Hectopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 151 8 Haziran 2018 #13 Etilerde dükkanları var. Eğer İstanbulda iseniz elden gidip alabilirsiniz diye biliyorum bir değişiklik olmadı ise.
Etilerde dükkanları var. Eğer İstanbulda iseniz elden gidip alabilirsiniz diye biliyorum bir değişiklik olmadı ise.