Arkadaşlar merhaba,
Bugün GTX 680 4GB Phantom ekran kartı aldım. 1866 MHz RAM'lerim var. 600 liralık bir bütçem var. Bana bu şartlar altında güzel bir işlemci ve anakart söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,
bugün GTX 680 4GB Phantom ekran kartı aldım.1866mhz ramlerim var.600 liralik bir bütcem var.Bana bu şartlar altında güzel bir işlemci ve anakart söyleyebilirmisiniz? Simdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim önerilerin için. Viyanada yaşıyorum burdaki ikinci el mağazasından aldım. Kartı taktım sıkıntısız calısıyor suan. Cok iyi ve ucuz oldu benim için.
FX 8350 kafamı cok kurcalıyor ve tabiki i5 3570k da. Fakat forumlarda yararlı hiçbirşey bulamadım. Herkes bi fanboyluk peşinde. Ben oyun oynayan birisiyim ve benchmark listesine göre i5 3570k 8320 nin bile altında kalmıs durumda ve fx 8350 baya başarılı görünüyor. Kafam o kadar karıştı ki daha hiç birşey alamadım.
FX 8350 kafamı cok kurcalıyor ve tabiki i5 3570k da. Fakat forumlarda yararlı hiçbirşey bulamadım. Herkes bi fanboyluk peşinde. Ben oyun oynayan birisiyim ve benchmark listesine göre i5 3570k 8320 nin bile altında kalmıs durumda ve fx 8350 baya başarılı görünüyor. Kafam o kadar karıştı ki daha hiç birşey alamadım.
GTX 680'i kullanmaya devam ettiğiniz sürece, 36 çekirdekli Intel i9-5930K işlemci de satın alsanız, sistemin üreteceği frame sayısı: ekran kartının performansı ile doğru orantılıdır.
Ama; "ben oyun yanında render, video kodlama vs. gibi işlerle uğraşıyorum" derseniz, o zaman bende size "paranızın yettiği en iyi işlemciyi alın" cevabını veririm.
Sadece oyun sisteminde; iyi bir ekran kartı ile birlikte kullanılmak üzere satın alınan tepe seviyesi işlemci, sadece israftır.
Pahalı işlemciler; manevi huzur dışında, oyun performansına katkı sağlamaz.
Phantom'u görünce aklıma geldi. Bu Gainward markası nasıldır ? Yurtdışından GTX 770 getirtecem seçeneklerde oda var Ya Gainward GTX 770 alacam yada Asus GTX 770 Direct Cu II OC.