Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 16 Ekim 2013 #11 Amisos dedi: Phantom'u görünce aklıma geldi. Bu Gainward markası nasıldır ? Yurtdışından GTX 770 getirtecem seçeneklerde oda var Ya Gainward GTX 770 alacam yada Asus GTX 770 Direct Cu II OC. https://shop.digitec.ch/de/s1/product/gainward-gtx-770-2gb-gddr5-pci-e-x16-30-grafikkarte-439797 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iyi karttır ama ben olsam; her zaman ağız tadıyla yediğim dönerciden başkasına gitmezdim.
Amisos dedi: Phantom'u görünce aklıma geldi. Bu Gainward markası nasıldır ? Yurtdışından GTX 770 getirtecem seçeneklerde oda var Ya Gainward GTX 770 alacam yada Asus GTX 770 Direct Cu II OC. https://shop.digitec.ch/de/s1/product/gainward-gtx-770-2gb-gddr5-pci-e-x16-30-grafikkarte-439797 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iyi karttır ama ben olsam; her zaman ağız tadıyla yediğim dönerciden başkasına gitmezdim.
G Gamiurams Ziyaretçi 16 Ekim 2013 #12 Haluk Sekendiz dedi: Muhtemelen iyi karttır ama ben olsam; her zaman ağız tadıyla yediğim dönerciden başkasına gitmezdim. Genişletmek için tıkla... Bazen farklı tatlarda tatmak lazım.
Haluk Sekendiz dedi: Muhtemelen iyi karttır ama ben olsam; her zaman ağız tadıyla yediğim dönerciden başkasına gitmezdim. Genişletmek için tıkla... Bazen farklı tatlarda tatmak lazım.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 16 Ekim 2013 #13 Amisos dedi: Bazen farklı tatlarda tatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yemek bağlamında kesinlikle doğru ama konu bileşen olunca, seçicilik her zaman iyidir.
Amisos dedi: Bazen farklı tatlarda tatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Yemek bağlamında kesinlikle doğru ama konu bileşen olunca, seçicilik her zaman iyidir.
G Gamiurams Ziyaretçi 16 Ekim 2013 #14 Haluk Sekendiz dedi: Yemek bağlamında kesinlikle doğru ama konu bileşen olunca, seçicilik her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Eşek bilmediği otu yerse başı ağırır diyelim biz buna.
Haluk Sekendiz dedi: Yemek bağlamında kesinlikle doğru ama konu bileşen olunca, seçicilik her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Eşek bilmediği otu yerse başı ağırır diyelim biz buna.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 16 Ekim 2013 #15 Amisos dedi: Eşek bilmediği otu yerse başı ağırır diyelim biz buna. Genişletmek için tıkla... Durum aynen bu
Amisos dedi: Eşek bilmediği otu yerse başı ağırır diyelim biz buna. Genişletmek için tıkla... Durum aynen bu