600 TL ARGB kasa önerisi

Bütçenizi arttırıp Cooler Master TD500 Mesh alın. Tüm beklentilerinizi karşılıyor. Bir kez alın iyisini alın bence.

Bütçenizi arttırıp Cooler Master TD500 mesh alın. Tüm beklentilerinizi karşılıyor. Bir kez alın iyisini alın bence.

Bende öyle düşünüyorum aklımda Cooler Master kalite önceki powerimde Cooler Master'di çok memnundum.
Bütçenizi arttırıp Cooler Master TD500 mesh alın. Tüm beklentilerinizi karşılıyor. Bir kez alın iyisini alın bence.

Ama beyaz

O kasada Power bile yok bir de Power alsa zaten 1200 1400TL gibi bütçeye kasa ve Power'a harcayacak.
Tabi MSI MAG 100R gibi modellerde var onlarida alabilirsiniz.

Neyse böyle anlaşamayacağız önerim Sharkoon Rev 200 ama ekran kartı boyutunun 32 CM'den kısa olmasına dikkat edin.

5 adet ARGB fan ile geliyor (3 tane sayın), arka kısıma 240 MM radyatör takılabiliyor, kalite ve hava akışı bakımından gayet iyi daha iyi anlamanız için önü tamamen mesh ve hava akışı iyi olan P400A ile karşılaştırma yapılmış.

O kasada Power bile yok bir de Power alsa zaten 1200 1400TL gibi bütçeye kasa ve Power'a harcayacak.
Konu sahibinin anladığım kadarıyla PSU'su varmış. Eğer kaliteli ve sistemi kaldıracak derecede ise yeni bir PSU almaya gerek yok. TD500 Mesh alınabilir.

100R güzelde adreslenebilir RGB yok ve.

Konu sahibinin anladığım kadarıyla PSU'su varmış. Eğer kaliteli ve sistemi kaldıracak derecede ise yeni bir PSU almaya gerek yok. TD500 mesh alımabilir.

PSU yok kasamı komple sattım.

Konu sahibinin anladığım kadarıyla PSU'su varmış. Eğer kaliteli ve sistemi kaldıracak derecede ise yeni bir PSU almaya gerek yok. TD500 mesh alımabilir.

TD 500 900TL onun yerine kasaya 600 700 TL verip kalan paraya daha kaliteli bir sıvı soğutma veya başka bir parça alabilir.
100R güzelde adreslenebilir RGB yok ve.

PSU yok kasamı komple sattım.

ARGB özelliği var diye biliyorm.
O zaman Corsair Delta RGB'de alınabilir PSU şu kaliteli ve 650W 80+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…