600 TL bilgisayar koltuğu önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar şu an kullandığım bu koltuğu kullanıyorum ve oturma kısmındaki yumuşak madde -adını unuttum pamuk diyeceğim olmayacak- çöktü batmaya başladı. Yaslandığım yer sünmeye başladı yani ilk geldiği gibi değil ve bunu 5 yıldır kullanıyorum günde en az 6-7 saat. Ders çalışırken ve bilgisayar kullanırken hep bundayım. Eskidi haliyle yeni koltuk arıyorum. Günde 5-6 hem de 8-9 saat kullanımda sırt ağrısı yapmayacak bir koltuk önerir misiniz? Bütçe belirtemiyorum fakat 600 TL'yi geçmezse sevinirim. Veya en F/P oyuncu koltuğu önerirseniz de çok güzel olur. Sırtımı ağrıtmaya başladı birkaç aydır bu koltuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu koltuğu bulmak imkansız gibi bir şey. Onun dışında ikinci el ofis koltuklarına yönelebilirsiniz.
Ne önerirsiniz 2. el ofis koltuğu olarak? Yani hangi marka veya görünüş tercih edilmeli?

600 TL için Oyuncu koltuğu bulmanız çok zor ikinci eller için bile geçerli bu durum. İkinci el oyuncu koltukları da çok aşınmış oluyor genellikle, yeni gibi temiz olanlarda hep 1000 TL üstü oluyor. Deri makam koltuklarına ya da ofis koltuklarına bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…