Opera GX yüklemeye nereden geldiniz bilmiyorum ama Opera GX yüklemeyin. Bundan kötü tarayıcı görmedim.
@erhanprince hocamın sistemi güzel olmuş ama Xeon kullandığından mod yapmak ile uğraşmanız lazım. Anakartınızı söylerseniz belki yükseltme ile işler hala getirirsiniz sistemi. Bu dönemde bu bütçede sistem zor, biz de çok şey istiyoruz hani?
Opera GX yüklemeye nereden geldiniz bilmiyorum ama Opera GX yüklemeyin. Bundan kötü tarayıcı görmedim.
@erhanprince hocamın sistemi güzel olmuş ama Xeon kullandığından mod yapmak ile uğraşmanız lazım. Anakartınızı söylerseniz belki yükseltme ile işler hala getirirsiniz sistemi. Bu dönemde bu bütçede sistem zor, biz de çok şey istiyoruz hani?
AIDA64 Extreme Edition (Everest Ultimate) 6.92.6600 indir - AIDA64, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTM...
www.gezginler.net
Buradan indirebilirsiniz, yükseltme dediğim sisteminizden bazı parçaları değiştirip kullanmaya devam edersiniz dedim.