Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Bu modeli ilk defa görüyorum hocam. Memnunsunuz bayağı sanırım. Genişletmek için tıkla... Baya sonra ilk kez gamepad aldım çok da önemsemediğim için önüme uygun fiyatla çıkınca aldım ama gerçekten güzel parasını fazlasıyla hak ediyor ben vergisiz 351 TL'ye aldım şimdi kaça gelir bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Kaan Diktaş dedi: Bu modeli ilk defa görüyorum hocam. Memnunsunuz bayağı sanırım. Genişletmek için tıkla... Baya sonra ilk kez gamepad aldım çok da önemsemediğim için önüme uygun fiyatla çıkınca aldım ama gerçekten güzel parasını fazlasıyla hak ediyor ben vergisiz 351 TL'ye aldım şimdi kaça gelir bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #12 muyuter dedi: Arkadaşlar ben 600 TL civarında güzel kablosuz bir gamepad arıyorum, bulan ya da satan varsa link bırakıp bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sarı siteseden Monster Pusat Pro alabilirsiniz 470 TL civarı bende aldım 1 aydır kullanıyorum. Bunu alabilirsiniz hocam. Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-25-15-20-44-984_com.sahibinden.jpg 64,7 KB · Görüntüleme: 35
muyuter dedi: Arkadaşlar ben 600 TL civarında güzel kablosuz bir gamepad arıyorum, bulan ya da satan varsa link bırakıp bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sarı siteseden Monster Pusat Pro alabilirsiniz 470 TL civarı bende aldım 1 aydır kullanıyorum. Bunu alabilirsiniz hocam.
muyuter Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #13 Mr.Anyone dedi: https://a.aliexpress.com/_oBQT7o8 aynısını aldım bir süredir kullanıyorum kablosuz ve kablolu özelliği de var öneririm. Genişletmek için tıkla... nintendo için diyor siteye gittimizde
Mr.Anyone dedi: https://a.aliexpress.com/_oBQT7o8 aynısını aldım bir süredir kullanıyorum kablosuz ve kablolu özelliği de var öneririm. Genişletmek için tıkla... nintendo için diyor siteye gittimizde
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #14 muyuter dedi: nintendo için diyor siteye gittimizde Genişletmek için tıkla... Nintendo, PC, tablet, telefon uyumlu hocam YouTube'da birçok inceleme videosu var oradan izlerseniz PC için de uyumlu olduğunu görürsünüz.
muyuter dedi: nintendo için diyor siteye gittimizde Genişletmek için tıkla... Nintendo, PC, tablet, telefon uyumlu hocam YouTube'da birçok inceleme videosu var oradan izlerseniz PC için de uyumlu olduğunu görürsünüz.