600 TL civarı kulaklık önerisi

Bütçe
700

Appmeurtre

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Technical Artist
Yakın zamanda Gamepower Raijin Rainbow kulaklık almıştım ancak internette sonradan gördüğüm bir kronik dip ses problemi olduğunu öğrendim ve elime geçince de gerçekten inanılmaz derecede rahatsız edici bir dip ses problemi olduğunu gördüm. Bu da yetmezmiş gibi kulaklığın sağ tarafı bozuldu ve ses vermez hale geldi. Elimdekini iade edip yenisini almayı düşünüyorum. 500-600 TL civarında bütçem var (700'e kadar yolu var). Ancak problem şu ki kendi araştırmalarımda o fiyat derecesinde sadece James Donkey ve Gamepower kulaklıklar olduğunu gördüm. Diğer insanların deneyimlerine göre de bu iki markada ciddi bir kronik dip ses problemi varmış. Bana bu fiyat aralığında önerebileceğiniz rahat ve konforlu bir kulaklık var mı?

Cooler Master CH321 USB Mikrofonlu Siyah RGB Oyuncu Kulakligi | ITOPYA al geç, tartışmasız bu bütçede en iyisi. Ses ve mikrofon kalitesi daha düşük olsa da daha rahat olan şu ürün var;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…