ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz?
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.
ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.
7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 20 Temmuz 2024 #4 leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor
leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak*
784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak*
ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 N1cht dedi: GameSir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz. leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam
N1cht dedi: GameSir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz. leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #7 ahmetyiht dedi: Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurtdışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir.
ahmetyiht dedi: Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurtdışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir.
ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 N1cht dedi: İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurt dışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
N1cht dedi: İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurt dışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.