ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz?
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.
ahmetyiht dedi: Merhaba, iyi sosyaller hocam 600 TL bandında guzel bir gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz.
7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 20 Temmuz 2024 #4 leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor
leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak*
784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak*
ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 N1cht dedi: GameSir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz. leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam
N1cht dedi: GameSir Nova Lite'ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz. leonada dedi: TR de çakma gamepadler var bu fiyatlarda. Ama AliExpress'ten ucuza araştırıp bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... 784386 dedi: Evet çakma gamepadler cidden ucuz oluyor gerçeğini de aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #7 ahmetyiht dedi: Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurtdışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir.
ahmetyiht dedi: Hocam kusura bakamayın hastanedeydim cevaplayamadım Bu alnırmı hocam Genişletmek için tıkla... İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurtdışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir.
ahmetyiht Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 N1cht dedi: İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurt dışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
N1cht dedi: İndirime girdiğinde birkaç arkadaş almıştı. İyi midir bilemiyorum ama bana pek güven vermedi. Yurt dışına açıksanız kesinlikle bu fiyat bandına G Nova Lite kablosuz anahtarı denetleyicisi Bluetooth Gamepad Hall etkisi ile Nintendo anahtarı iPhone Android telefon PC için - AliExpress 44 İndirimdeyken vergi dahil 420TL'ye almıştım indirim beklerseniz bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.