600 TL GTX 1050 Ti için monitör önerisi

KrolKro29

Kilopat
Arkadaşlar sistem alındı, IPS veya TN panel olması fark etmez. İsteklerim en fazla 5ms, en az 75Hz olsun istiyorum.
@GCN @JohnMacTavish

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata hem kriterlerine uyuyor hemde DP port girişi var, aynı şekilde Viewsonic'inde bu segmentte Viewsonic'in VX2257 modeli var. Hangisini ucuza bulursan alabilirsin.

AOC'nin ayak yapısı daha güzel ve tartışmasız daha sağlam hissiyatı veriyor, ayrıca kutu içerisinden DP kablo da çıkıyor, bu ikisi gözle görünür AOC'nin hanesine 2 puan ekler.

(Hocam seni de çoğu konuda rahatsız ediyorum. Kusuruma bakma )
Hiç sorun değil, ben eskisi kadar duramıyorum sosyalde bu sebepten çoğu konuyu kaçırıyorum, yardım edeceğimi düşündüğün konularda etiketlemen mutlu ediyor.

Viewsonic'in VX2257 modeli var.
Onun fiyatı 650 civarı olduğu için yazmadım buraya ama araştırırken görmüştüm. Güzel monitör. Dediğiniz gibi ucuza bulduğunu alabilir. Çok farkları yok.

Hiç sorun değil, ben eskisi kadar duramıyorum sosyalde bu sebepten çoğu konuyu kaçırıyorum, yardım edeceğimi düşündüğün konularda etiketlemen mutlu ediyor.
Öyleyse sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…