0lq Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 600 TL nakit paramı nasıl bir yatırım için kullanmalıyım ? Eksiğim ya da borcum yok. Yatırım derken ülkenin haline bakılırsa, Dolar ya da Euro'ya dönmeli miyim ? Siz olsanız 600 Liranızı hangi yatırım şekliyle harcardınız ?
Başlıkta belirttiğim gibi 600 TL nakit paramı nasıl bir yatırım için kullanmalıyım ? Eksiğim ya da borcum yok. Yatırım derken ülkenin haline bakılırsa, Dolar ya da Euro'ya dönmeli miyim ? Siz olsanız 600 Liranızı hangi yatırım şekliyle harcardınız ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Mayıs 2018 #2 Kısa vadede harcamayacaksan Dolar/Euro veya altın alabilirsin. Kısa vade düşünüyorsan alım/satım farkından dolayı işine yaramaz. Ben senin yerinde olsam yarım altın alırım bir köşeye atarım.
Kısa vadede harcamayacaksan Dolar/Euro veya altın alabilirsin. Kısa vade düşünüyorsan alım/satım farkından dolayı işine yaramaz. Ben senin yerinde olsam yarım altın alırım bir köşeye atarım.
alperpat Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2018 #3 Ekonomiden anlamam ancak seçimler sebebiyle dolar da euro da artacağa benziyor.
0lq Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #4 alperpat dedi: seçimler sebebiyle dolarda euroda artacağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Benim görüşümde bu şekilde sanırım.
alperpat dedi: seçimler sebebiyle dolarda euroda artacağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Benim görüşümde bu şekilde sanırım.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 1 Mayıs 2018 #5 Seçimlerden sonra ne yapacaksan yap ama şuan Euro'ya yatırmak en mantıklısı. Yarın kurda büyük hareketlilik bekleniyor. Boşa vakit de kaybetme.
Seçimlerden sonra ne yapacaksan yap ama şuan Euro'ya yatırmak en mantıklısı. Yarın kurda büyük hareketlilik bekleniyor. Boşa vakit de kaybetme.