600 TL ile ne satın alınabilir?

Çok isterim tabii ki Python değil web tasarım ama dediğim gibi hem sıkılıyorum hem de anlamıyorum anlamamaktan kastım kafamda kalmıyor etiketler.

Yatırım yapmayı dene hiç denemediysen. Ufaktan bir deneyimin olur. En kötü durumda bile 600 TL'lik yatırım deneyimi elde edersin.

Hocam istersen borsa dene istersen uygun hisseler al. Merak ettiğin bir şey varsa tabii. Ben yerinde olsam parayı böler borsaya yatırır takip ederdim. Para kazanmak için değil deneyim kazanmak için bakman gerekli duruma.

Hocam istersen borsa dene istersen uygun hisseler al. Merak ettiğin bir şey varsa tabii. Ben yerinde olsam parayı böler borsaya yatırır takip ederdim. Para kazanmak için değil deneyim kazanmak için bakman gerekli duruma.

Hiç deneyimim yok bir video falan var mı ilk başlangıç için, ne kullanılmalı uygulama falan gibi gibi.

Yatırım tavsiyesi vermek yasak da ben zamanında 300Tl'mi 750 TL yapmıştım. Düşük bütçeli yatırım yazabilirsin YouTube'ye. Kafana eseni yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…