600 TL İle Ne Yapılır?

296105

Hectopat
600TL ile ne yapılır? 3 yıldır biriktirdiğim paranın kalan kısmı...
Altyapımız yok ve eve magnet gibi bir şey alacağım, fiyatı 250-350TL o yüzden isteyen 600TL olarak yazsın, isteyende 300TL.

Siz olsaydınız 600TL ile ne yapardınız/önerirdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de staj paramdan kalan 550-500 TL civarı oluyor bununla yatırım yapmayı düşündüm fakat yatırım yapacak bir şey bulamadığım için öylesine duruyor büyük ihtimalle dolar falan alırım en yakın zamanda.

600TL ile ne yapılır? 3 yıldır biriktirdiğim paranın kalan kısmı...
Altyapımız yok ve eve magnet gibi bir şey alacağım, fiyatı 250-350TL o yüzden isteyen 600TL olarak yazsın, isteyende 300TL.

Siz olsaydınız 600TL ile ne yapardınız/önerirdiniz?
Bilgisayarın varsa 500 GB SATA SSD al.

Birkaç ay önce hayırsever bir alman bana envanterini dağıtmıştı bende onları satıp ByNoGame'de paraya çevirdim. Şu an paparamda 880 TL var SSD'min ömrü yüzde 67 civarı ömrü bitince SSD almayı planlıyorum. Siz de SSD alabilirsiniz

Birkaç ay önce hayırsever bir alman bana envanterini dağıtmıştı bende onları satıp ByNoGame'de paraya çevirdim. Şu an paparamda 880 TL var SSD'min ömrü yüzde 67 civarı ömrü bitince SSD almayı planlıyorum. Siz de SSD alabilirsiniz
Kimmiş hocam o alman biraz bize de dağıtsın :D

Hocam bence döviz almak mantıklı bir şey değil çünkü mesela doları 10 TL'den aldın 1 dolarlık şey türkiyede 10 lira mesela doları beklettin 20 tl oldu dolar sattın 10 tl kâr ama o zamanda o ürün 20 TL oldu ne anlamı kaldı?
Bozdurunca anlami olmuyor. Mesela 300 lira kenara koydun doviz almadin 300 liralik urun enflasyondan dolayi 500 600 lira olucak. Eger doviz alsaydin dovizi satip ayni para karsiligindan geri alabilirdin. Bu arada sadece bunun icin de degil yarin bir gun yurt disina gidersin birikmis dovizi orada harcayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı