600 TL kablosuz fare önerisi

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 600 TL fiyat bandında bir kablosuz mouse arıyorum. Genellikle CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım. Kablosuz olması benim için daha iyi olacaktır. Mouse tutuşum fingertip ve palm grip arasında. Bu ürünü buldum önerir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
iyi değil kablolu almanı öneririm kablosuz istiyorsan 1500 seviyelerine çıkman lazım https://www.a101.com.tr/elektronik/...0s-rgb-8000-dpi-gaming-mouse-beyaz_p-26032038

Kesinlikle claws öneririm, sensörü fiyatına göre iyi. Ben kullanıyorum çok çok memnunum.

Claw's Nova Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & 8 Tuşlu RGB Kablosuz Gaming Mouse - Siyah (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği)
@El Auria Bunun kablolusunu kullanıyorum gayet memnunum, kablosuz çok farklı olacağını sanmıyorum.

Merhaba, 600 TL fiyat bandında bir kablosuz mouse arıyorum. Genellikle CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım. Kablosuz olması benim için daha iyi olacaktır. Mouse tutuşum fingertip ve palm grip arasında. Bu ürünü buldum önerir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Kablosuz zorunluysa bütçede alınalibelecek bir model diyebilirim hocam ama kablolu tercih etmek daha iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı