600 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
600 TL altı

SoloTÜRK01

Decapat
Daha fazla  
600 TL altı Type-C ile şarj olan(kırmızı çizgim) 2.4 gh, Bluetooth ve kablolu olarak kullanabileceğim RGB'li bir mouse arıyorum. Önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

600 TL altı Type-C ile şarj olan(kırmızı çizgim) 2.4 gh, Bluetooth ve kablolu olarak kullanabileceğim RGB'li bir mouse arıyorum. Önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Açıkçası bu üç mouse hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Ancak sizinde bu bütçede pek fazla seçeneğiniz yok gibi.

Açıkçası bu üç mouse hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Ancak sizinde bu bütçede pek fazla seçeneğiniz yok gibi.

Bu önerileri boş verin @Iorweth25 hocamın önerdiği Ajazz modele bir bakın derim.

2.4GHz + BT bağlantısı olacak, RGB'li olacak tamam, şarj edilebilir ve kablolu kullanılabilir olacak ona da tamam ama 600₺'ye bunu nereden nasıl alacaksın arkadaş.

Yukarıda arkadaşın attığı Ajazz olan RGB'den vazgeçerim dersen alınabilir dediği gibi de Nays'tan %15 ücret iadesi alacaksın. Vergi dahil 968, 50₺ ediyor 145, 275₺ geri verecek 823₺ gibi bir paraya gelecek.

2.4GHz + BT bağlantısı olacak, RGB'li olacak tamam, şarj edilebilir ve kablolu kullanılabilir olacak ona da tamam ama 600₺'ye bunu nereden nasıl alacaksın arkadaş.

Yukarıda arkadaşın attığı Ajazz olan RGB'den vazgeçerim dersen alınabilir dediği gibi de Nays'tan %15 ücret iadesi alacaksın. Vergi dahil 968, 50₺ ediyor 145, 275₺ geri verecek 823₺ gibi bir paraya gelecek.

Benim için RGB ve kablolu kullanım çok önemli değil. Type-C, Bluetooth ve 2.4 gh önemli

İnphic Bluetooth fare, Multi-Device sessiz şarj edilebilir Bluetooth kablosuz fare (Tri-Mode: BT 5.0/4.0+2.4G), 1600DPI taşınabilir fare, dizüstü bilgisayar, bilgisayar, Mac için, pil seviyesi Amazon.com.tr
Bu 2 ürünü buldum ama emin değilim

O iki fare de vergi dahil 600 liranın bir miktar üzerine çıkıyor.

Ne kadar önermesem de yurt içinde bir tek aşağıdaki var. Pilli.

Vodafone müşterisi olmanız lazım bunun için de. İşiniz zor.

Benim için RGB ve kablolu kullanım çok önemli değil. Type-C, Bluetooth ve 2.4 gh önemli.

İnphic Bluetooth fare, multi-device sessiz şarj edilebilir Bluetooth kablosuz fare (tri-mode: BT 5.0/4.0+2.4G), 1600DPI taşınabilir fare, dizüstü bilgisayar, bilgisayar, Mac için, pil seviyesi Amazon.com.tr
Bu 2 ürünü buldum ama emin değilim.

Bu bütçe için isteklerin fazla kaçıyor.

Üstte arkadaşın attığı Ajazz olanı Nays ile alırsınız 230₺ gibi bir fiyat üstüne koyarak alabilirsiniz.

İlk attığını alacak olsanda senaryo değişmiyor Nays ile alırssan 729₺ gibi bir paraya geliyor diğer türlü 857₺

Hani 2.el BlackShark v2X veya Basilisk X bak diyeceğim onlar da pilli sen istemiyorsun.

750'ye attack shark X3 var 2.el olarak ona bakabilirsin.

Bu bütçe için isteklerin fazla kaçıyor.

Üstte arkadaşın attığı Ajazz olanı Nays ile alırsınız 230₺ gibi bir fiyat üstüne koyarak alabilirsiniz.

İlk attığını alacak olsanda senaryo değişmiyor Nays ile alırssan 729₺ gibi bir paraya geliyor diğer türlü 857₺

Hani 2.el BlackShark v2X veya Basilisk X bak diyeceğim onlar da pilli sen istemiyorsun.

750'ye attack shark X3 var 2.el olarak ona bakabilirsin.
2. El kesinlikle istemiyorum. Benim dediğim modeller nasıldır bir bilginiz var mı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı