600 TL Kasa Önerisi

Bütçe
500-600 TL

Leodamar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Mevcut kasam Frisby FC-9235G. Ekran kartım Sapphire RX-590 yük altında 75-80 dereceye kadar çıkıyor. Kasanın hava sirkülasyonundan menmun olmamam bir yana oldukça gürültülü çalışıyor. Bende kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 500-600 arası hava akışı iyi ve sessiz çalışan kasa önerilerinize açığım. Yeni alacağım kasada ekran kartının altında fan olursa daha iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Anakart: Gigabyte B450 S2H mATX.
Ekran kartı: AMD Sapphire RX 590.
RAM: 8 GB Corsair 3000 MHz.
İşlemci: R5 2600.
(Kule tipi soğutucu olarak Arctic Freezer 34 e-sports Duo alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasaya 4 tane fan eklemesi yaparsan güzel olabilir.

Bunlar var alternatif oalrak.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Mevcut kasam Frisby FC-9235G. Ekran kartım Sapphire RX-590 yük altında 75-80 dereceye kadar çıkıyor. Kasanın hava sirkülasyonundan menmun olmamam bir yana oldukça gürültülü çalışıyor. Bende kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 500-600 arası hava akışı iyi ve sessiz çalışan kasa önerilerinize açığım. Yeni alacağım kasada ekran kartının altında fan olursa daha iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Anakart: Gigabyte B450 S2H mATX.
Ekran kartı: AMD Sapphire RX 590.
RAM: 8 GB Corsair 3000 MHz.
İşlemci: R5 2600.
(Kule tipi soğutucu olarak Arctic Freezer 34 e-sports Duo alacağım)
Aferim karslı cocuk

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı