oguzhnsrmn
Hectopat
Daha fazla
İkisinin önündede 3 fanmı var ?.Aerocool Prime ARGB v3 500W, 2x12cm Fanlı, Full Tempered Glass Yan Panel, RGB Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V3P500) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Prime RGB Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid...www.teknobiyotik.com
10 TL ekleyebilirsen.
.Aerocool Zauron Saturn 500W Full Tempered Glass Yan Panel, 2x12cm FRGB Fanlı, Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-ZRNS-500) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Zauron Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX...www.teknobiyotik.com
İkisinin önündede 3 fanmı var?
Kanka teknobiyotik harici site varmı güvenemiyorum o siteye.Zauron Saturn de 2 RGB fan var diğerinde de aynı sanırsam açıklamasında öyle yazıyor.
Kanka Teknobiyotik harici site var mı güvenemiyorum o siteye.
Teşekkürler başka önerileriniz varsa bekliyorum.Teknobiyotik sitesi hakkında şüpheniz olmasın. Önceden çıkan birkaç olay yüzünden ben de tereddüte düşmüştüm. Ama hala iyi hizmet verdiklerini zannediyorum.
Bütçeyi 28 TL aşma imkanınız varsa bu kasayı öneririm ;
Aerocool Prime ARGB v4 500W, Full Tempered Glass Yan Panel, Adreslenebilir RGB Fanlı, Led Şeritli Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-PRM-V4P500) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1...www.teknobiyotik.com
Artıları ;
Mesh ön panel
1 adet Adreslenebilir RGB egzoz fan
Görünüş
Eksileri ;
Küçük iç hacim
PSU cover olmaması
İki tane dark marka kasa önereceğim. Hava akışı olarak gayet iyi modellerdir. Ama malzeme kalitesi olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Buyrun ;Teşekkürler başka önerileriniz varsa bekliyorum.