600 TL Klavye Önerisi

EmirhanKod

Hectopat
Makaleler
1
600 TL'yi çok geçmeyecek klavye önerisi istiyorum. Yazı/yazılım için kullanacağım, genellikle arada bir oyun oynayacağım.

Aradığım özellikler:
RGB'li olması ve her tuşa farklı renk ataması yapabilen. Tuşların ışıkları yanlardan çok fışkırmasını istemiyorum. Işıkları Alienware Pro AW768 gibi olsun.
Sessiz olması.
Çok fazla yüksek çerçeveye sahip olmasını istemiyorum.
Anti-Ghost özelliğinin olmasını istiyorum.
Alienware Pro AW768 sizce nasıl?
Teşekkürler.
Technopat ölmüş anlaşılan.
Gerçekten çok teşekkürler. Gerçekten ölmüş forum.

Son düzenleme:
Alienware Pro AW768'de alınabilir ama şahsen ben o yandaki makro tuşlarını istemezdim
Size tavsiyem Cooler Master CK 350 çok güzel bir klavye
Ona bakabilirsiniz ama deneme fırsatınız varsa Blue Red brown gibi Switch'leri deneyip bir kez daha düşünün derim .

Sessiz ve yumuşacık.

O klavye hakkında yorum yapmak istemem çünkü metalik hiçbir klavye göz zevkime uymuyor ve bu yüzdem gömmem de saçma olur.

Ama bence gidip 600 lira verip de Mech'a-membran alması saçmalık olur.
Düzgün bir mekanik klavye almalı bence.

Efendim şimdi sizin dediğiniz özellikte bir klavye kullanıyorum. Adı da Motospeed CK104 Blue Switch.

Dediğiniz neredeyse tüm özelliklere uyuyor. Fiyatı 600'den az ben 419 TL'ye almıştım.

RGB'lidir ve her tuşa farklı renk ataması yapabiliyor ayrıca bayağı farklı renk modları var. Tuş renkleri yandan biraz taşıyor ama çok rahatsız etmez çünkü parlaklığını kısabiliyorsunuz. Çok fazla bir boyutu yok masanıza uyabilir. Anti-Ghost özelliği vardır. Sessiz olmasını istiyorsanız Red Switch versiyonu da var. Bir dönem çok araştırmıştım eğer klavyeyi beğenmezseniz. Söyleyin yardımcı olurum efendim.

Motospeed Çin yapımı bir marka olduğu için pek tavsiye edilmiyor genelde.

Blue Switch çok sesli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…